KangROOS Shoes: Mode för män - Sneakers

Upptäck KangROOS skokollektion. Stort urval av storlekar och modeller ✓ Leverans rapide och garanterat bästa pris!
Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2

sneakers Kangaroos , från en lysande idé till den framgång vi känner idag.

Ibland behöver man bara se sig omkring för att bli ett geni! Vid en tidpunkt då löpning var den mest populära sportaktiviteten undrade den framtida skaparen av varumärket, Bob Gamm, var han kunde förvara sin nyckel på ett säkert sätt innan han gav sig ut på en löprunda.Denna genomsnittliga joggare började, precis som alla andra, leta efter en plats där han kunde vara säker på att inte tappa bort den eller glömma den någonstans. Det var då han kom på sin briljanta idé, inspirerad av kängurur, och mer specifikt känguruens ficka, som bär med sig allt.Så han tänkte på den klädesaccessoar som än idag för många är den modeaccessoar som man är mest rädd om och som man aldrig lämnar kvar: sina löparskor! Det var så skomärket Kangaroos föddes 1979 i USA, skapat av en enkel löpare.

Än idag har Kangaroos sneakers kvar de tekniska egenskaperna hos löparskor som gjorde dem kända och framgångsrika.
Kollektioner av sneakers för mode, fritid och till och medoutdoor har lagts till i den omfattande skokollektionen för att erbjuda modeller som passar alla.

Kangaroos kollektion för män i Sneakins onlinebutik.

Om du letar efter kvalitetsmärken för skor, välj Kangaroos för män! Ett märke från sneakers där komfort aldrig saknas i någon av dess modeller.
Kangaroos är ett internationellt skomärke som pendlar mellan sportiga och avslappnade stilar.Det är specialiserat på material som läder, som ger bra motståndskraft mot tid och frekvent användning.Men det ger också en extra dos elegans till alla modeller, oavsett om det är ett par träningsskor eller sandaler Kangaroos.
Men märket arbetar också med textilier och syntetmaterial, och utöver materialen är efterbehandlingen av detta märke mycket noggrann, och Kangaroos herrskor väcker uppmärksamhet överallt där de går av just denna anledning.Enkla linjer, men välgjorda, det är de små detaljerna som gör hela skillnaden.

Upptäck alla typer av herrskor Kangaroos

En del av deras design är densamma säsong efter säsong; basen behålls och stilen förnyas för att göra den mer aktuell och modern.autres, å andra sidan, är helt innovativa och följer de senaste trenderna, så bestäm vilken av dessa två stilar du föredrar!
Sneakins Kangaroos -kollektion för män innehåller stilar för vår och sommar, med smalare stilar änautres.Det bästa sättet att få skorna att passa är att prova dem själv! Men förutom sommaren, för höst och vinter har vi också sneakers Kangaroos för män.
Varumärket arbetar i lifestyle stil, med snörskor, vattentäta skor och även bergsskor för älskare av modetrender outdoor. Ett brett utbud av modeller så att du kan hitta ditt par sneakers för män Kangaroos.

Om du letar efter robusta skor med en sober stil, kolla in kollektionen i Sneakins onlinebutik!