Tränare Gola

Upptäck skokollektionen Gola. Ny kollektion av Sneakers Lifestyle. Stort urval av storlekar och modeller ✓ Leverans rapide och garanterat bästa pris!
Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Skor Gola: Sneakers för män, kvinnor och barn

Ingen vet egentligen hur namnet nom på detta varumärke, som skapades på Angleterre 1905 på Leicester, kom till. Enligt legenden är det ett anagram av "Goal". Är det en ren slump? Nej, eftersom varumärket var den officiella sponsorn för de legendariska fotbollslagen på 70-talet. Varumärket Gola började göra sig ett namn i slutet av 1960-talet, särskilt inom sport med Harrier , utformad för squash men mycket snabbt adopterad av allmänheten. Gola fokuserade snart på tillverkning av lätta träningsskor för fotboll och rugby.

Gola det engelska skomärket som tilltalar alla generationer

Idag är Gola ett skomärke som är både trendigt och streetwear. Märket Gola är också välkänt bland kändisar. Brittiska stjärnor som bröderna Gallagher, Robbie Williams och Jude Law marknadsför alla varumärket Gola.

Kollektionen Gola kombinerar de sportiga kännetecknen i sitt rika arv med moderna referenser. Det är helt klart ett tidlöst varumärke som har stått emot tidens tand. Gola är populära bland en hel generation och skorna är bekväma och snygga. Varumärket är också mycket populärt bland barn och juniorer.

Mer än 100 år efter skapandet har Gola det rykte som det har idag. Under 2019 lanserar varumärket en 100% vegansk kollektion, certifierad av Vegan Society.

Vår åsikt om skorna Gola

skorna Gola är modeller som är både trendiga och retro, autentiska och kreativa med en melange av urbana influenser samtidigt som de behåller den sportiga sidan som har gjort varumärket berömt. Gola sneakers är perfekta att bära under alla omständigheter, särskilt i lifestyle mode. Oavsett din stil, smak eller önskemål finns Gola skor i ett brett utbud av färger för att matcha din outfit.

skorna från märket Gola erbjuder oöverträffad komfort och har en avslappnad design som tilltalar en mängd olika människor. De är ett säkert val för vardagsbruk.