Kläder Newline Halo för män och kvinnor till bästa pris

Upptäck en bred kollektion av kläder Halo på sneakin. Stort urval av storlekar och modeller för män, kvinnor och barn ✓ Leverans rapide och garanterat bästa pris!
Fler filter

Fallande ordning

Om det danska klädmärket Halo

HALOär styrka, precision och funktionalitet - skräddarsytt för den målmedvetna idrottaren för vilken träning inte är en hobby - det är en livsstil. Designad för människor som har höga förväntningar och en verklig passion för aktiviteten .

HISTORIA HALO

Allt började 1981 med att grundaren Helge Petersen hängde i en fallskärm mellan himmel och jord, när han började undra varför hans dräkt var blöt när fallskärmen var helt torr.

Med en bakgrund i de danska specialstyrkorna och många år som löpare använde Helge fallskärmen för att skapa ett innovativt sortiment av funktionella produkter med fokus påaccent detaljer och komfort.

På den tiden var de danska specialstyrkorna duktiga på att hoppa från höga höjder med en liten öppning, och nu,tre decennier senare, hyllar HALO både grundaren och arvet från Newline.

Med inspiration från de danska specialstyrkorna tar HALO funktionalitet och urban stil till nästa nivå.

DNA HALO

DNA:t för HALO är djupt rotat i de danska specialstyrkorna med en urban modetwist som förenar det aktiva livet med vardagslivet. HALO presenterar maskulina och minimalistiska silhuetter för unga designers som uppskattar moderiktig men sportig estetik med multifunktionell användning.

HALO erbjuder innovativ design av hög kvalitet med stark inspiration från danska specialstyrkor som är utformade för att hålla säsong efter säsong genom trender, användning och hållbarhet. Riktar sig till den passionerade och självsäkra individen för vilken träning inte bara är en hobby utan en livsstil - och ett medvetet val som fungerar som ett personligt statement HALO .

DESIGN HALO

FUNKTIONALITET

Alla HALO stilar är designade med funktionen i åtankeesprit.

KOMFORT

Komfort står i centrum - och finns i modellerna On duty, Off duty och Women's Specific.

HÅLLBARHET

Hållbarhetär en viktig faktor och alla modeller är designade och byggda för att hålla säsong efter säsong.

MILITÄRT DNA

Det starka arvet från de danska specialstyrkorna återspeglas i varje silhuett HALO.

DANSK DESIGN

Det militära estetiska arvet tillsammans med stark inspiration från de danska specialstyrkorna och dansk minimalism dominerar varje design.


Militär fallskärmshoppning på hög höjd är en metod för att leverera militär personal, militär utrustning ochautres militära förnödenheter från ett transportflygplan på hög höjd med fallskärmsutlösning i fritt fall .Två tekniker används: HALO (hög höjd - låg öppning) och HAHO (hög höjd - hög öppning). I HALO-tekniken öppnar fallskärmshopparen sin fallskärm på låg höjd efter att ha fallit fritt under en viss tidsperiod .

223

På Aalborgs flygbas packas fallskärmarna av riggaren Master ,en person som har en mycket viktig och prestigefylld position .Riggermästarens verkstad ligger i byggnad 223 på flygbasen, det område där soldater utbildas för att utföra luftburna operationer för försvarsmakten.

Numret 223 finns på utvalda modeller - till exempel jackan HALO.

En rigger Master är en person som är utbildad eller auktoriserad för att packa, underhålla eller reparera fallskärmar .En riggare måste förstå tyger, hårdvara, remmar, regler, sömnad, packning ochautres aspekter relaterade till konstruktion, packning, reparation och underhåll av fallskärmar.

ATW

Bokstäverna ATW finns tryckta på axlar och vader på flera modeller i de olika kollektionerna på HALO. ATW står förAalborg Tactical Wing,den nom byggnad på Aalborgs flygbas där specialstyrkornas fallskärmar repareras och godkänns .Fallskärmarna är tillverkade av nylon och alla ATW-modeller är tekniska plagg tillverkade av syntetiska och dryfit-material.

För att bli medlem i de danska specialstyrkorna måste du ha mycket god hälsa samt ha exceptionell självdisciplin, självförtroende och förmåga att arbeta under extrema förhållanden. Kåren kräver också hög moral, självkritik ochendurance samt avancerade samarbetsfärdigheter.

FUT

FUT är en militär förkortning för Fysisk Uddannelse & Træning - det ursprungliga träningsprogrammet, som många soldater har upprepat om och om igen i arméns gym.

Soldaternas arbete är hårt och krävande: tung utrustning och många långa patruller i svår terräng kräver god hälsa och kondition, och övningar som upprepas till perfektion och optimal utrustning är viktiga delar av spelet.

FUT är träningskläder i mjuk bomull med tydliga referenser till träningsestetiken i det ursprungliga träningsprogrammet. Alla modeller har optimal passform och fungerar bra tillsammans med tekniska kläder HALO (ATW).

Elitstyrkan för specialoperationer är extremt selektiv och tävlingsinriktad ,så att gå urvalskursen för att bli elitsoldat är mycket krävande, både mentalt och fysiskt .Cirka 10 % klarar programmet och blir fullvärdiga medlemmar i kåren.