Tränare Piola för män, kvinnor och barn

Upptäck Piola, det förstklassiga varumärket för rättvisemärkta sneakers. Kombinera elegans med etik med de olika modellerna av sneakers i canvas och läder.

Alla Sneakers Piola , för män, kvinnor och barn finns i olika storlekar och färger, och alltid till bästa pris!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Piolavarumärket för förstklassiga rättvisemärkta skor

Piolaett moderiktigt, miljöansvarigt och engagerat varumärke.

Skomärket Piola ärengage engagerat i att skydda vår planet. Piola köper sitt vildgummi direkt från producenter som kallas "Shiringeros" i hjärtat av Amazonas regnskog i Peru.

Kampen mot avskogning

Piola köper gummi till 5 gånger det lokala marknadspriset och bidrar aktivt till att främja deras kunnande, livskvalitet och arbete, samtidigt som avskogningen begränsas.

Piola Ett socialt projekt baserat på skor i toppklass

Dina skor, din stil, vad händer härnäst?

För varje sålt par skänker Piola 2&euro till Shiringeros. Dessa medel används bland annat autres för att renovera och bygga verkstäder för bearbetning av den latex som används för att tillverka skorna. Eller för att ansluta deras hem till el (solenergi) och dricksvatten.

Varumärket Piola har ett tydligt engagemang och projekten är många. Genom att köpa ett par skor från Piola väljer du ett rättvisemärkt varumärke med ett genuint socialt projekt. Varje par du köper bidrar till att förverkliga varumärkets många projekt.

PiolaEtt kvalitetsmärke med unik kompetens

Piola arbetar med välrenommerade fabriker på Portugal, specialiserade på produktion i toppklass. Det miljöansvariga varumärket använder italienska läder som uppfyller REACH-standarderna. Trainer-kollektionerna från Piola är inspirerade av klassikerna i sneakers -kulturen.

I modellerna Piola Cayma, Acoy, Huaraz, Vida och Ica hittar du inspiration från de grundläggande och ikoniska adidas Stan Smith , Nike Air Force 1, eller Karhu Fusion 2.0