Jack & Jones Ny kollektion för män

Upptäck den nya kollektionen av Jack & Jones T-shirts, sweatshirts, jackor och cargo byxor. Det urbana varumärket lifestyle har blivit ett måste den här säsongen.
Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Jack & Jone, det coola och eleganta herrklädesmärket

På bara några år har herrklädesmärket Jack & Jones blivit mycket populärt bland män. Märket erbjuder kläder som är mycket prisvärda, med stilar som är både eleganta och mer avslappnade. Idag är Jack & Jones också känt för det utmärkta förhållandet mellan pris och kvalitet på sina jeans herrkläder.

Sedan 1990 har vårt mål på mission varit att erbjuda dig de mest eleganta produkterna för en oklanderlig look look, oavsett tillfälle. Och eftersom vi tror att mode inte känner till ålder eller storlek kan du på JACK & JONES även shoppa herrkläder i plusstorlekar och coola pojkkläder. Något för både unga och gamla!

Varumärket är känt för att designa trendiga denimbyxor men erbjuder också ett brett sortiment av coola kläder, bland annat snygga lågprisjackor, klassiska chinos och jackor från blazer som passar perfekt för alla tillfällen.

Hos herrmodevarumärket Jack & Jones hittar du de senaste accessoarerna och kläderna för att uppdatera din garderob och chocka världen med din fantastiska modekänsla. Du hittar också herrskor och underkläder i vår Jack & Jones-kollektion. Så vi har allt du behöver för att täcka dig från topp till tå, för att göra din look look oöverträffad. Oavsett om det är en avslappnadlook för att gå ut med dina kompisar, en perfekt outfit för en premier dejt eller en chic-casual outfit som är perfekt för att smälta in i den professionella världen!

Jack and Jone, Jeans och denimmärket par excellence

Passionen för denim är mycket stark hos Jack and Jones, så stark point att varumärket blir alltmer oumbärligt i jeansvärlden.

Från jackor till jeansbyxor och shorts - denim finns i varje mans garderob, och det finns massor av anledningar till varförnom.

Om du, precis som vi, älskar jeans och denim, måste du absolut besöka Jeans Jack and Jones-avdelningen. Jack and Jones är en sann denimexpert och erbjuder varje säsong nya skärningar, nya färger och specialkollektioner som är en stor hit bland unga, trendiga stadsbor.

När du inte kan vänta med att komma hem och dra på dig dina jeans är jeans perfekta. När det inte finns en nypa att se och den blåaktiga färgen får dig att se bra ut, då är jeans idealiska. Låt dig förföras av våra vänner Tim, Liam, Fred och Mike, jeans Jack & Jones-modeller som är gjorda för dig i olika skärningar. Dessa modeller finns i skinny, slim, tapered och comfort cut. Har du svårt att hitta den perfekta passformen för dina ben eller den perfekta färgen som matchar dina outfits? Satsa på Liam, en jeans skinny för män som aldrig kommer att släppa taget om dig!

Dessa modeller har designats och tillverkats för att vägleda dig i din jakt på det perfekta paret jeans, och nej, det är inte en legend, de finns, i jeans Jack & Jones kollektion. Du behöver inte slösa tid på att hitta rätt passform: med Liam, Mike, Tim och Fred är allt du behöver veta vilken skärning på jeans du gillar bäst!

Upptäck de bekvämaste jeans tillverkade i Indigo Knit, toppkvalitet från de bästa italienska designerna, superstretchiga skärningar och den senaste hållbara Low Impact Denim-kollektionen. Jack and Jones varumärke och jeans går hand i hand!

Jack and Jones kläder för män i stora storlekar

Naturligtvis har vi inte glömt våra kompisar med de muskulösa armarna. Alla män som inte känner sig bekväma med en XL-storlek kan hitta plusstorlekar hos Jack and Jones, upp till 6 XL i vår kollektion. Du hittar alla våra bästa outfits från den huvudsakliga herrkollektionen, helt enkelt anpassade till en större storlek så att du kan dra nytta av ojämförlig komfort och det senaste look. Och det är verkligen coolt!

Om du, precis som vi, är ett fan av jeans bör du definitivt kolla in vår denim-destination och gå med i vårt denim-brödraskap. Från de senaste trenderna till vår praktiska guide till denimskärningar hittar du allt du behöver veta om detta vackra blå tyg, samt tips om hur du kan bära det bättre. Och eftersom vi är denimexperter har vi några specialkollektioner bara för dig. Upptäck de bekvämaste jeans tillverkade av Indigo Knit, toppkvalitet från de bästa italienska designerna, superstretchiga skärningar och vår hållbara Low Impact Denim-kollektion. Vår denimvärld speglar och förenar alla våra färdigheter. Så att var och en av våra denimbröder hittar vad de letar efter så enkelt som möjligt.