Tränare Diadora för män, kvinnor och barn

Märket skor Diadora finns tillgängligt på Sneakin. Hitta alla de senaste modellerna av sneakers Diadora i vår onlinebutik: Sneakers Diadora N9002, Diadora Game L Low, Diadora Sport Action och Titan Reborn.

Alla Sneakers Diadora , för män, kvinnor och barn finns i olika storlekar, många färger och alltid till bästa pris!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sneakers Diadora Lifestyle : Skor i premiumkvalitet

Född för sport, formad av livet - med gatan som vår lekplats. Detta är filosofin bakom varumärket sneakers Diadora Lifestyle .

Sportens DNA och traditionen av italienskt hantverk är kännetecknen för Diadora Lifestyle och definierar ett varumärke som föddes på sportfältet men hittar sitt naturliga hem på gatan. Att representera vilka vi är - utan kompromisser - har alltid varit kärnan i Diadora Lifestyle världen, som tydligt syftar till att uppmuntra beslutsamhet att vara vad autres inte är: oss själva.

Diadroa Lifestyle, det italienska varumärket med expertis inom sport och livsstil.

I 70 år har experternas know-how, utvecklingen av kläder och skor, blandat modern ultra teknik,esprit innovation och stilistisk forskning längs vägen.

Kollektionerna Diadora Lifestyle blåser nytt liv i de arkivprodukter som präglade sportens historia under de legendariska 70-, 80- och 90-talen och skapar nya moderna streetikoner.

En modernlange av streetwear och sport-DNA, Diadora Sportswear riktar sig till en ny generation av unga konsumenter genom ikoniska produkter och originella samarbeten med marknadens mest inflytelserika designers och träningsbutiker.

Varumärket Diadora hyllar unikhet och starka personliga egenskaper - äkthet, djärvhet och det kompromisslösa modet att vara vad autres inte är - genom att erbjuda produkter som berättar autentiska historier för passionerade unga stadsbor som inte är rädda för att vara sig själva.

Diadora sneakers premium med banbrytande stil

Heritage förkroppsligar Diadora med ett urval av produkter som är både raffinerade och banbrytande i sin stil.
Exclusive Made in Italy kvalitet, användning av specialbehandlingar ochunion blandning av teknik och design är hörnstenarna i märket.

Förutom direkta referenser till symboliska produkter från Diadora arkiv, är kollektionerna en återspegling av eFörutom direkta referenser till ikoniska produkter från arkiven är kollektionerna en reflektion över utvecklingen av smak och stil under årtiondena, vilket kulminerar i en perfekt syntes av innovation och skönhet. På essence hyllar eleganta, moderna silhuetter det utsökta italienska hantverket och ett nytt, modernt koncept av förfining.