Kläder Pyrenex för män och kvinnor till bästa pris

Upptäck en bred kollektion av vinterkläder Pyrenex på sneakin. Stort urval av storlekar och stilar för män, kvinnor och barn ✓ Leverans rapide och garanterat bästa pris!
Fler filter

Fallande ordning

Ett brett urval av vinterkläder i toppklass Pyrenex

Doudounes, ärmlösa dunjackor och parkas alla fodrade med naturligt franskt dun: vinterkollektionen Pyrenex är utformad för att ge dig värme, skydd och komfort oavsett väder eller årstid. Viktiga, slitstarka och innovativa Pyrenex dunjackor, parkas, vindjackor och autres quiltade jackor är viktiga, tidlösa plagg som skyddar dig mot kyla och de tuffaste väderförhållandena. Våra jackor har hög prestanda och låg vikt och är utformade för alla dina utomhusaktiviteter, oavsett om du är i stan eller i bergen.

Dunjackor, bombers, quiltade västar, varma parkas, vindjackor, tröjor eller autres damtillbehör: Välkommen till kollektionen av vinterkläder i toppklass Pyrenex på Sneakin. I vår e-shop hittar du ett brett urval av artiklar från damkollektionen av kvalitetskläder för höst/vinter och vår/sommarperfekta för att ge dina kläder en touch av stil och mode samtidigt som de ger värme, komfort och lätthet.

Vinterkläder av hög kvalitet: den quiltade dunjackan, en garanti för komfort

Sweatshirts, jeans, byxor och pullovers: alla favoritplagg i din garderob kan kombineras med den äkta quiltade dunjackan Pyrenex , ett riktmärke och en garanti för kvalitet. Du kan också kombinera dessa plagg med en bomberjacka eller quiltad parka Pyrenex. En klassisk men ändå modern och chic stil kan enkelt matchas med en av våra dunjackor för män och kvinnor, medan en mer outdoor och bergig look hittar ett eko med vårt sortiment av korta quiltade jackor, med eller utan ärmar. Det finns ingen årstid för att njuta av en kvalitetsjacka. Vinter, sommar eller mellansäsong, variera njutningarna efter dina önskemål. Håll dig nykter genom att välja mer neutrala, diskreta färger som svart, marinblått, khaki eller grått. Våga å andra sidan experimentera med färger och mixa och matchalange toner med våra senaste modeller med mer livfulla nyanser som gör din jacka till ett mycket mer moderiktigt plagg.

Kunskapen från Pyrenex för dunplagg av hög kvalitet

På Pyrenex fokuserar savoir-faire på naturligt skydd mot kyla och fukt, vilket gör Pyrenex vinterkläder unika och positionerar dem som ett märke för högkvalitativakvalitetskläder i toppklass. 160 års kunskap om tillverkning av dunkläder och franska fjädrar gör att våra dam- och herrkläder garanterar värme och mjukhet, och det på lång sikt. Detta är ett av de viktigaste kriterierna när vi skapar en produkt Pyrenex, och är en garanti för varumärkets kvalitet. Oavsett klimat eller temperatur är dunjackor för damer och parkas Pyrenex fyllda med 100% franskt ankdun för exceptionell isolering mot kyla.

Vår kollektion av vinterdunjackor Pyrenex är transportabel och ofta kompakt, så att du kan ta dig an alla aktiviteter och resor samtidigt som du håller kroppen varm och torr. Vandring, vintersport, skidåkning, snowboard eller bara dina dagliga väderrisker: ingenting kommer att vara mer komplicerat med en dunjacka eller parka Pyrenex.

Pyrenex: exceptionellt dun

Tack vare sin exceptionella expertis, erkänd över hela världen och nedärvd från generation till generation, har Manufacture Pyrenex förädlat ankfjädrar och dun i över 160 år med samma krävande standarder.

Med utgångspunkt i detta arv av hantverkskunnande och den tekniska skickligheten hos sina bästa arbetare innoverar Pyrenex och skapar en ny kvalitet av dun, " Legend 1859". Huvudmaterialet i denna strävan efter excellens är pyreneiskt ankdun, utvalt från de finaste leverantörerna i sydväst.

Sneakin har ett stort lager av kläder i olika storlekar och färger, med leverans på rapide, så tveka inte längre och välj kvalitet!