Krakatau Kläder: Parkas, jackor och kläder Streetwear för män

Upptäck Krakatau wear parkas på look och streetwear. Det nya trendiga ryska varumärket från St Petersburg presenterar en kollektion av jackor, parka och rockar med en överlevnadskänslaesprit.
Fler filter

Fallande ordning

Baserat i St Petersburg på Russie, KRAKATAU jackor är utformade för att motstå den intensiva kylan på de kallaste breddgraderna. Grundaren och designern Alex hade vision som mål att skapa en jacka med en look Streetwear betydande, men ändå motståndskraftig mot hårda och oförutsägbara väderförhållanden. höst-/vinterkollektionen 2019 innehåller ett brett utbud av ytterplagg för olika tillfällen - med huvudsyftet att erbjuda maximal värme genom funktionalitet och stil.

KRAKATAU erbjuder en kollektion av ytterplagg som tacklar väder och vind med moderniserade material, rena snitt och multifunktionella utseenden, där varje plagg kombinerar förseglade sömmar med material som laminerad bomull, miljövänligt non-woven Tyvek och rip-stop .

Varumärket vill bygga upp en gemenskap av fans, men är fortfarande försiktigt med att bli mainstream. Du hittar Krakatau Wear på Sneakin och i vår butik i Paris.