Herr- och damkläder Fred Perry till bästa pris

Upptäck den nya kollektionen av t-shirts, sweatshirts, jackor och byxor från Fred Perry. Det urbana klädmärket lifestyle har varit ett måste i många år!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Fred Perry Ett historiskt brittiskt modevarumärke

250 gram bomull, ribbad krage och muddar, två eller tre knappar och en logotyp med lagerkrans. Enkelt men genialt och av enastående kvalitet - sportswear badkläder i bomull från kultmärket Fred Perry.

I början av 1950-talet, när det brittiska tennisesset Perry (vars nom är varumärkets beskyddare) redan hade avslutat sin lysande karriär, lanserades den klassiska polotröjan för första gången på marknaden. Det speciella var den smala formen och tyget som andades. Brittiska ungdomar blev snabbt förtjusta i modellen "Fred" och gjorde den till sin flaggskeppspolo, eftersom den var elegantgant tillräckligt för att kunna port bäras till en kostym och sval nog för kvällsfester. Formen och snittet på Fred Perry polotröjan har förblivit praktiskt taget oförändrade fram till idag, vilket gör den till en tidlös klassiker som perfekt kombinerar funktionalitet och form.

Mode sportswear för dig som älskar tidlös stil av Fred Perry

Han var en Hollywood-idrottare och playboy. En tennisstjärna från arbetarklassen, en outsider som tog sig till toppen. Född 1909 i Stockport, Angleterre, som son till en bomullsspinnare, Fred Perry blev champion bordtennisvärldens stjärna vid 19 års ålder och vann sedan tre Wimbledon-mästerskap i rad på 1930-talet.Som professionell spelare flyttade han till USA, där han umgicks med filmstjärnor som Charlie Chaplin och Groucho Marx.

År 1948 träffade Perry en österrikisk textilentreprenör och tillsammans grundade de modeklädesföretaget Fred Perry. Engelska tennisspelare porté hans polos, liksom amerikanska kändisar som Charlton Heston, Bing Crosby och John F. Kennedy. Unga britter i slutet av 1950-talet kallade sig "Mods", körde Vespa och bar Fred Perry skjortor under åtsittande kostymer. Idag är polotröjan med lagerkransen en viktig referens till den tidens ungdomskultur.

Fred Perry kläder, en garanti för kvalitet och trendig stil

Fred Perry kläder erbjuder dig den unika look sportkaraktären med en touch av elegans. Det stora utbudet av modestilar Fred Perry garanterar att alla kan hitta något i sin smak som kommer att lägga till något till deras look. Om du väljer kläder från Fred Perry kan du vara säker på en attraktiv stil och särskilt höga kvalitetsstandarder inom alla områden. Märketsorigine föddes på träningsoveraller, på vilka nom av idrottaren Fred Perry, som blev känd på Angleterre, odödliggjordes. Kort därefter blev det ett permanent varumärke och framgångarna följde. Med tanke på det stora utbudet av kläder lifestyle och sportswear Fred Perry är det förståeligt att du kan bära olika designvarianter för att passa dina garderobstrender. Det är enkelt att kombinera plaggen Fred Perry och deras många mönster med en snygg eller avslappnad outfit.

Polotröjan Fred Perry, en modeklassiker sportswear

Varumärkets trendiga kläder har länge betraktats som en modern designklassiker och är mycket mer än bara färgglada polos. Dammode från Fred Perry omfattar polos, klassiska skjortor och sweatshirts, klänningar, kjolar och jackor med en utpräglat brittisk design. Tartanrutor och diamanter dominerar bland must-haves för vardagsbruk. Bland storsäljarna i herrkollektionen finns polos i alla färger, rutiga skjortor, eleganta cardigans, stickade tröjor och sportiga träningsoveraller. En kollektion med trendiga skor och en mängd snygga accessoarer kompletterar kultmärkets sortiment.