Tränare Hummel Stadil för barn Junior

Upptäck Hummel Stadil kollektionen med barnskor Junior. Stort urval av storlekar och färger, och garanterat bästa pris!
Fler filter

Fallande ordning

Skor Junior Hummel Stadil

hummelgrundades 1923 och är ettdanskt varumärke för sportskor och skor med djupa rötter i fotboll och handboll. Det danska sportmärket är känt för kvaliteten på sina junior / barnskor .

Under flera år har varumärket Hummel varit en succé bland föräldrar med sin modell Hummel Stadil. Denna modell är särskilt lämplig för barn och junior.

De populära skorna hummel har en ovandel i oljat läder som skyddar vid vått väder, och den höga konstruktionen med fotledsvaddering ger extra skydd och värme runt anklarna. Kardborreknäppningen runt ankeln gör det också möjligt att anpassa passformen så att den passar varje barn, och barnen kommer också att uppskatta de elastiska snörena och kardborreknäppningen runt anklarna. Perfekt för sport eller vardagsanvändning på lifestyle.

Varje år, så snart hösten kommer, är modellen hummel stadil en av de mest sålda juniorskorna.

Barnskor Hummel stadil super poly mid

De nya barnskorna Hummel stadil super poly mid håller dig torr hela vintern och ger dessutom bättre grepp i vått väder. hummel har en mellanskärning som omsluter anklarna och håller dem varma. Det varma fleecefodret samarbetar med hummelTEX-membranet för att hålla fötterna torra och upprätthålla en optimal inre miljö. Reflekterande detaljer på ovandelen ger extra synlighet och säkerhet.

Glöm inte en sak:dessa Hummelbarnskor är designade av en specialist på skor och sportswear. Mycket värde för pengarna.