Kompenserade skor Buffalo och Fashion trainers

Skomärket Buffalo London finns på Sneakin. Hitta alla de senaste modellerna av sneakers Buffalo i vår onlinebutik: London, Classic, High Platform, Chai & Cai, och trenden Corin.

Alla Platform sneakers Buffalo , för män, kvinnor och barn finns i olika storlekar, många färger och alltid till bästa pris!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ge dina fötter en touch av originalitet med Buffalo London

Sedan starten 1979 har Buffalo London varit ett av de ledande namnen inom skobranschen. Deras engagemang för starka färger och modern design, liksom deras distinkta plattformar, har gjort att de skiljer sig från sina konkurrenter.

Nyckeln ligger i den perfekta kombinationen av estetik och prestanda som dess modeller uppvisar. Den mest alternativa stilen och det mest avantgardistiska modet hittar du på Buffalo London. Ett skomärke designat för icke-konformister som vet exakt vad de vill ha.

Dess djärva design, som tar de senaste urbana modetrenderna till det yttersta, kommer att glädja älskare av den mest slående estetiken. Med Buffalo London kommer du att sätta din prägel på varje steg du tar.

Fler skor Buffalo, för alla tillfällen och alla platser

Buffalo skor bevisar att elegans ibland inte bara ligger i skons design, utan också i de detaljer och utsmyckningar som används i tillverkningsprocessen. Skon Buffalo representeras av material av hög kvalitet, som också drar nytta av användningen av element som ger Buffalo skor det som krävs för att väcka Sneakins intresse.

  • Loafers: bär med byxor.
  • Höga stövlar: perfekt för regnigt väder.
  • Ballerinas: för promenader eller för att gå till jobbet.

Stövletter, med eller utan snörning, har en stark personlighet. Vissa väljer spännen, andraautres dragkedjor och vissa modeller har en inbyggd blockklack.

En garanti för kvalitet med ett urval av de bästa materialen

Dina fötter tar dig överallt, och det är viktigt att klä dem på det sätt de förtjänar. Produkterna i Buffalo Londons katalog är tillverkade av högkvalitativa tyger och material, t.ex. naturläder, vilket gör dem mjuka och bekväma att bära. Dessutom säkerställer den noggranna konstruktionen av sulorna på alla våra modeller att dina fötter alltid är säkra.

Om du älskar färgglada mönster får du inte missa det här tillfället. Lägg till en djärv touch till din look och återuppliva din gamla jeans med en av våra trainers, eller plocka upp ett spektakulärt par flip-flops och fyll din sommargarderob med färg.

Du vet redan: du kan lita på Buffalo för alla tillfällen. Beroende på evenemanget eller vad du gör på dagen, ta en titt på din garderob. Sneakin fyller i den åt dig så att du vet vad du ska välja.