Kläder Napapijri för män och kvinnor

Upptäck klädkollektionen Napapijri. Stort urval av storlekar och stilar ✓ Leverans rapide och garanterat bästa pris!
Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Napapijri Fokusera på varumärkets ikoniska plagg Outdoor

Detta är hjärtat i Napapijri:s DNA. Varumärket Napapijri föddes 1987 i skuggan av Europas högsta berg, point, där en italiensk tillverkare av resväskor gav friluftskläder en ny innebörd genom att kombinera innovativa material och fokusera på stil, särskilt inspirerad av estetiken hos världens stora klättrare.accent på stil, särskilt inspirerad av estetiken hos de stora expeditionerna och upptäcktsresande under förra århundradet.

Visste du att Napapijri är ett italienskt varumärke frånorigine som tillverkar kläder och accessoarer för sport och vandring, men mer för vardagsbruk och mode än för tekniska och sportiga ändamål.

Några år senare inspirerades Napapijri av polernas extrema landskap och utveckladeautres produkter för att utforska både staden och naturen: Skidoo-anorakerna och Rainforest-jackorna var födda. Två emblematiska produkter som känns igen på sin stora känguruficka, centrala logotyp och unika "pullover"-stil, som reser från polerna till metropolen.

Rainforest jacka med sommarficka

Säsong efter säsong kombinerar Rainforest-jackan mode och funktionalitet med sin unika, avslappnade stil. Och ändå, som en verklig ikon, upphör den aldrig att förändras, utvecklas och stå emot tidens tand.

Färgglad, bekväm, modern: Rainforest-jackan är vår största ikon. Så mycket point att den för många helt enkelt är "jackan" Napapijri. Men vad är det som gör den så unik? Svaret ligger långt bortom dess tekniska egenskaper. Ja, framfickan är rymlig och elegant. Ja, den är tillräckligt varm för att port kunna användas ända in på vintern, och tillräckligt lätt för att fungera som en vattentät vindjacka hela sommaren.

Men det är inte allt. Rainforest-jackan är ett mångsidigt plagg som ger varje look en trendig touch. Den här versionen har två extra fickor för ökad komfort och en utsida helt tillverkad av återvunnen polyester.

Napapijri:s ikoniska plagg för SS21-säsongen handlar om hawaiianska färger och traditioner, med överlappande tryck eller heltäckande Tiki-masker med steetwear-accenter. De hyllar också öns förhistoriska atmosfär med tryck inspirerade av dinosaurier, ironiskt nog kopplade till Napapijri-logotypen.

Praktiska, mångsidiga looks som skapar en känsla av praktiskhet, dynamik och actionden här säsongen . Hitta det ikoniska märket Napapijri till bästa pris på Sneakin.fr