Sneakers Saucony för män, kvinnor och barn

Märket skor Saucony finns tillgängligt på Sneakin. Hitta alla de senaste modellerna av sneakers Saucony i vår onlinebutik: Saucony Jazz Original, Sahdow, Saucony Jazz 4000 och 5000, Saucony Grid, Aya och Azura.

Alla Sneakers Saucony , för män, kvinnor och barn finns i olika storlekar, många färger och alltid till bästa pris!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Sauconyett varumärke som har präglat historien om running

Saucony grundades 1898, två år efter det olympiska maratonloppet premier, i Kutztown, Pennsylvania. I början av 1900-talet blev friidrott populärt, men idrottarna hade inga högpresterande löparskor till sitt förfogande. Saucony började därför skapa en sko som skulle förändra hur människor sprang. År 1972 vann Frank Shorter OS-guld, vilket väckte intresset för running i USA, och 1977 vann Saucony -skorna flera utmärkelser. Det dröjde inte länge förrän Saucony löparskor gick från att vara professionella idrottares hemliga vapen till att bli amatörernas.

Saucony:s DNA är 100% running, eftersom det är ett av få varumärken som endast utvecklar och tillverkar löparskor. Detta fokus på running har gjort dem till pionjärer och introducerare av viktigainnovations som har revolutionerat running skor.

Sauconymode för löpare

Löpning är en krävande aktivitet som kräver högpresterande utrustning. Den intensiva och repetitiva belastningen på leder och muskler innebär att du måste välja dina löparskor med omsorg running. Det finns två huvudfaktorer när det gäller att köpa löparskor: vilken typ av löpning du ägnar dig åt och ditt löpsteg.

Den som älskar running kommer att hitta exakt vad de letar efter på Saucony, eftersom detta märke är specialiserat på skor för löpare på alla nivåer.

Ibland avgörs hur bra du presterar i ett lopp av vilka skor du väljer. Därför kombinerar detta märkes träningsskor lättviktsdesign med effektiva, hållbara material för att hjälpa dig att förbättra din prestation.

Eliminera hinder och fokusera på det som väntar. Skorna Saucony ger dig bättre grepp i varje steg tack vare sina flexibla sulor med optimal dämpning.

Träningsskor för vardagsbruk

Om du ser dig själv som en löpare i hjärtat är dessa skor utformade för att ge dig maximal komfort under dina dagliga träningspass. Och det är det fina med tekniker som Formfit, som är utformade för att ge dig den perfekta passformen.

Oavsett om det är kallt eller varmt tar Saucony trainers hand om dina fötter i varje sportrutin. Faktum är att deras andningsbara design säkerställer att svett inte hindrar dig från att gå så långt som du vill.

Och om du planerar att springa en regnig dag, ta en titt på de vattentäta modellerna, speciellt utformade för att klara av dessa väderförhållanden?

Skor från running som passar till din look

Saucony Jazz Original

Skon Jazz Original har sedan den lanserades för flera decennier sedan behållit sin ledande ställning när det gäller stil och komfort. Snörning fram, vadderad rem och plös

Välj ett par skor från Saucony Jazz med ovandel i mocka tillverkad av nylon för optimal hållbarhet.

Den vadderade fotbädden, plösen och remmen ger utmärkt stötdämpning, perfekt passform och maximal komfort.

Tekniker som tygfoder och uttagbar stötdämpande innersula, den randiga stötdämpande EVA-mellansulan och den greppvänliga yttersulan i massivt gummi ger optimal komfort under dina running-pass.

Saucony Shadow 5000

Shadow Original Vintage är en hyllning till vår långvariga passion för retrosportskor.

Sneakers Shadow 5000 med hälstöd i gridteknik, neutral slitbana, mocka- och meshkombinationer från nylon, vilket gör den mycket ventilerande och bekväm samt moderiktig.

 • Vadderad remsa och plös: bekväm passform.
 • Behagligt tygfoder och dämpad innersula: komfort hela dagen.
 • Traditionell snörning: optimal passform.
 • EVA-mellansula "Marshallowy": stötdämpning.
 • Häl i polyuretan: extra stöd.
 • Triangulärt dubbmönster i gummi som är typiskt för Saucony Originals.

En mängd olika modeller som följer dina steg

En av de bästa sakerna med Saucony är att de finns i ett oändligt antal modeller och färger. På port hittar du skor i klara färger som gult, rose eller ljusblått, men du kan alltid välja neutrala toner.

Och om du gillar att springa på natten ska du välja skor med reflexdetaljer, så att du syns till 100 %!

För män, kvinnor och barn, Saucony skor är perfekta för hela familjen. Håll dig upphöjdgant och bekväm genom att helt enkelt knyta skosnörena. Njut av hållbara, slitstarka skor som kommer att följa med dig varje steg på vägen.