Tealer Kollektion av T-shirts och sweatshirts med originella grafiska tryck

Upptäck den nya kollektionen av tees, sweatshirts och cargo byxor från Tealer. Det franska varumärket streetwear har blivit ett måste. Tealer är ett T-shirtmärke. Konceptet är enkelt: DEALER + TEE SHIRT = Tealer!
Fler filter

Fallande ordning

Tealer varumärket streetwear i France

TEALER a är ett franskt varumärke med säte i Paris. Sedan 2012 är TEALER helt oberoende och är nu den starkaste återförsäljaren på den franska streetwear-marknaden.
Tealer har exporterats utomlands och till många europeiska huvudstäder och distribueras över hela världen, och naturligtvis på Sneakin.fr.

Tealer återförsäljare av urbana och udda kläder

Visste du att Tealer står för Tee-shirt Dealer. Det parisiska varumärkets slogan är: " Lokalt odlad och oberoende".

Tealer har av media kallats "kungen av franska streetwear " och är välkänt för sin kreativitet och lyhördhet på en ständigt föränderlig marknad.

Idag arbetar Tealer med välkända artister och samarbetar med stora varumärken som NIKE, G-SHOCK, C LSC L.A, DAUPHIN ROSE, AM APRÈS MINUIT, FILA, V/SUAL. Tealer samarbetar också med gatuartister som Aaron Kai, Yoko Honda och Yeojun Yoon.

Tack vare sina bländande framgångar har varumärket lockat artister från musikvärlden, bland annat de mycket populära Asap Ferg, Rihanna, Wiz Khalifa, SchoolboyQ och Fekky. Varumärket står också nära många franska rappare och kändisar, däribland Joey Starr och Oxmo Puccino.

De grafiska logotrycken från Tealer syns stolt på en rad olika sweatshirts, hoodies, jackor, t-shirts och accessoarer: bobs, hattar, kepsar och midjeväskor.

Det parisiska märket har utvecklat ett antal olika samarbeten sedan starten och planerar att öka denna produktion för att fortsätta trenden. De senaste kollektionerna Tealer: Rick and Morty, Stranger Things, Tealer x Naruto Ramenetoch många flerautres framöver!