Jackor, blousoner och rockar för barn till bästa pris

Njut av ett stort urval av pojkrockar av kvalitetbästa pris på vår sneakin online shop. Nike , , Puma ... Hitta modeller av toppmärken som finns i många storlekaroch färger för att klä ditt barn med stil.

Upptäck våra senaste modeller av Sportjackor och kappor för barn. Många märken Sportswear ✓ Leverans rapide och garanterat bästa pris!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ett brett urval av kappor för pojkar som klarar alla väder

En kappa är ett vinterplagg som är ett måste i alla garderober, även i pojkgarderoben. För att skydda ditt barn från vädrets makter är det viktigt att välja rätt varm jacka för pojkar.

Lyckligtvis erbjuder sneakin ett brett urval av billiga, högkvalitativa po jkrockar för att möta föräldrarnas klädbehov och krav. Ta en titt på vårt breda urval av pojkmode och hitta snabbt den modell du behöver: mellansäsongsrock, vinterrock , mackintosh för pojkar ...

Här hittar du en hel kollektion med varma och snygga kläder för pojkar mellan 2 och 14 år, i olika storlekar för att passa alla. Dra nytta av våra bästa priser och leveransservice rapide för ditt onlineköp av pojkrockar via vårt exklusiva webburval.

Du hittar lätta, skyddande plagg som dunjackor för barn och varma, mysiga plagg som parkas för pojkar.

Hur väljer jag rätt jacka till mitt barn?

För din lilla pojke är det viktigt att ta hänsyn till ett antal kriterier när du väljer den jacka som är rätt för honom.

Materialen som används är bland de viktigaste parametrarna som hjälper dig att välja de mest lämpliga pojkkläderna för olika årstider och väderförhållanden. Bomull och ull är ett utmärkt val för att hålla ditt barn varmt när temperaturen är låg.

När det är riktigt kallt eller ni är ute i bergen rekommenderar vi att du väljer en isoleringsjacka eller en dunjacka. Dunfyllda jackor för pojkar är lätta, komprimerbara och mysiga. Jackor med syntetisk fyllning ger värme samtidigt som de torkar snabbt.

För att klara vind och väta ska du välja jackor för pojkar i vindtätt material med vattenavvisande behandling. Du hittar säkert det du letar efter i vårt breda urval av jackor och kappor för pojkar.

Isolerade, bekväma parkas

När vintern närmar sig är det dags att uppdatera din pojkes garderob så att han kan trotsa kylan bekvämt. Parkas för pojkar är ett måste för att välkomna vintersäsongen och skydda honom från väder och vind.

Denna typ av jacka kombinerar funktionalitet och värme och är oumbärlig när kvicksilvret sjunker. Med bara några klick kan du hitta de varmaste plaggen till din "mini-me", tack vare vårt urval av kvalitetsparkas.

Under de kallaste dagarna kan du välja en fodrad parkas eller en fleeceparkas för överlägsen isolering. Vi har också ett brett urval av parkas med pälshuvor, så att din lilla kan njuta av maximalt skydd i kallt och blåsigt väder.

Snygga, vattentäta jackor

När regnet kommer är vattentäta jackor fortfarande det bästa sättet att skydda ditt barn från vädrets makter. De är praktiska och ger ett bekvämt skydd så att ditt barn kan ha roligt utomhus, oavsett väder. I vår sneakin-onlineshop har vi samlat de bästa modellerna av regnjackor för barn och märkesjackor för pojkar på ett och samma ställe, så att alla föräldrar kan ge sitt barn det allra bästa.

Välj pojkjackor med fleecefoder för att hålla ditt barn varmt under kyliga dagar, samtidigt som det skyddas från regn under gråa dagar.

Modeller med dragkedjeöppning ger ventilation rapide när det behövs. I vårt sortiment finns även barnjackor med avtagbar huva för extra praktisk användning.

Lätta, funktionella dunjackor

Om du vill skydda dig mot väder och vind med stil och samtidigt njuta av maximal komfort är en dunjacka ett utmärkt val.

Detta quiltade plagg är mycket uppskattat av både vuxna och ungdomar för sin höga värmekapacitet. Våra dunjackor för barn är lätta, varma och andas, och kommer att vara din lilla champion bästa allierade när temperaturen ändras under dagen.

Här hittar du trendiga ärmlösa modeller, dunjackor med huva för pojkar och värmeisolerande jackor för barn. Och om du vill spara pengar när du shoppar online kan du passa på att kolla in alla våra reor på jackor för pojkar. Barnen kommer att älska det, och föräldrarna också!