Om oss?

Lanserad år 2020, har e-handelswebbplatsen Sneakin snabbt klättrat till att bli en av de främsta portalerna för sportskor och moderiktiga kläder för män, kvinnor och barn. Den utmärker sig genom sitt exceptionella erbjudande, med uppladdning av över 1000 nya referenser varje månad, till glädje för modeälskare och {{sneaker}}-fans.

Som ett företag inom mode och teknologi, är vårt mål att erbjuda en inspirerande shoppingupplevelse. Sneakin-webbplatsen gör det möjligt för dig att med ett enkelt klick få tillgång till de senaste modetrenderna. Användarna kan upptäcka mode som verkligen passar deras personlighet från ett utbud av över 800 varumärken.

Sneakin-webbplatsen är den perfekta platsen för att upptäcka modevarumärken, {{streetwear}} samt nya uppkommande varumärken.

Genom att tillgodose behoven hos de 150 000 månatliga besökarna, riktar sig Sneakin till en publik från 15 till 45 år, som vill ha en stilfull och trendig {{streetwear}}-look.

Tips till alla erbjudande-jägare: Sneakin avslöjar regelbundet kampanjkoder och kör speciella erbjudanden som “Back to School”, “Black November”, “Black Friday”, “Cyber Monday” samt “French Days”. Var uppmärksam för att hitta de bästa erbjudandena!

Produktutbudet är brett, med allt från flera varumärken av sportskor till urbana kläder och tillbehör. Du kan hitta kända varumärken så som Nike, Adidas, Puma, Autry, Karhu, Veja, Asics, Mizuno, Saucony till attraktiva priser.

SNEAKINS PRISER

Sneakin har artiklar till konkurrenskraftiga priser. Trots att vi säljer {{premium}} varumärken, erbjuder Sneakin liknande sortiment som butiker som H&M eller Zara, vilket gör det möjligt för alla att hitta något de gillar.

LEVERANSER PÅ SNEAKIN

Sneakin garanterar en snabb leverans inom Frankrike och flera europeiska länder. Vi använder flera transportörer som Colissimo, Chronopost, GLS, Fedex för att skicka dina paket så snabbt som möjligt.

RABATTER OCH ERBJUDANDEN PÅ SNEAKIN

Fortsätt att följa oss för att dra nytta av alla de olika erbjudanden och senaste kampanjerna på Sneakin: rabatter, blinkande {{sales}}, {{stock clearance}}, {{vip sales}} eller rea-perioder. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev garanterar vi att du inte missar några möjligheter.

STORLEKSGUIDE

Om du undrar över hur du ska välja rätt storlek för dina sneakers, erbjuder Sneakin detaljerade storleksguider som hjälper kunderna att hitta den perfekta storleken enligt olika internationella standarder.

Vänta inte längre, och utforska Sneakin-området för en unik shoppingupplevelse!