Skor Crocs: Clogs, Mules och Flip-flops till bästa pris

Fler filter

Fallande ordning

Crocsen skostil i sin egen rätt

Varumärket Crocs slog ner som en bomb i världen av sneakers och mode i början av 2000-talet. De berömda skorna hade, och har fortfarande, inga konkurrenter.Från första början har varumärket Crocs haft som mål att ge alla en tillgänglig, bekväm och andningsbar lösning för sina fötter.

När Crocs lanserades 2002 betraktades träskorna av vissa som ett modefusk, men idag är de respekterade för sin vågade, atypiska och praktiska stil. Modellerna från Crocs är anpassningsbara och kan passa vem som helst på jorden.Träskorna är praktiska och bekväma tack vare sin lätthet, fotledsstöd och luftiga design.Träskor, flip-flops, sandaler eller flip-flops är perfekta för fritidskläder och passar såväl små barn som mamma och pappa.De moderna modellerna är perfekta för vardagsbruk som trendiga tofflor, tack vare sin komfort, men kommer också att följa med dig till stan för de mer avslappnade stunderna, eller när du reser, till stranden eller vid poolen.

Praktiska modeller för hela familjen

Det breda utbudet av skomodeller från Crocs, där den ena är bekvämare än den andra autres, innebär att det finns något för alla, beroende på vad de letar efter. Den stora klassikern är träskon crocs: den skyddar mot nästan allt, eftersom skon är praktiskt taget oförstörbar!Vattentäta, idealiska för regnväder, och materialet gör dem extremt slitstarka... Inga fler tår i möbler eller smärta av att gå på lego med träskor på!De luftiga och lätta träskorna finns i alla färger och du kan ge dina småbarn Funlabs originella, roliga och nyckfulla tryck Crocs.På vintern eller sommaren, för vuxna eller barn, med eller utan strumpor, är träskor en viktig del av bekväma skor.

Flip-flops, å andra sidan, kan bäras inomhus eller på semestern när temperaturen börjar stiga och solen börjar skina.Deras böljande linjer och solida material garanterar dem en plats i din garderob, och de är perfekta för att gå ut och äta eller simma, och är också utrustade med halkfria sulor.

Ett unikt plagg för dina fötter och din komfort

Som vi har sagt kommer du att känna dig bekväm i skorna Crocs, som är perfekta för hela familjens dagliga behov. För flickor är träskor, ballerinaskor eller flip-flops bra alternativ för en avslappnad look look.Dessa funktionella skor är perfekta för en lätt, somrig stil och kan matchas perfekt med minishorts, en kjol eller en lätt klänning.

För killarna kan du välja en look vintage assertiv, mer löst sittande plagg ger dig en perfekt lounge- eller trädgårdsoutfit! En icke-konformistisk, avslappnad stil är därför ett alternativ som du bör överväga, även om en mer konventionell outfit också kan vara lämplig.

Upptäck sortimentet av bekväma träskor från Crocs, och låt fötterna vila i en av dessa originella modeller, som du hittar på Sneakin!