Herrkläder Lyle & Scott

Lyle & Scott är ett skotskt varumärke som under de senaste 140 åren har byggt upp ett gediget rykte för högkvalitativa kläder. Varumärket erbjuder ett brett utbud av skjortor, t-shirts och polos samt jackor.

De senaste plaggen i Lyle & Scott -kollektionen är designade för att bäras varje dag på ett elegant och avslappnat sätt look. Plaggen är mycket välskurna och följer perfekt den aktuella trenden.

Upptäck kollektionen Lyle & Scott , märket med "Golden Eagle " till försäljning på Sneakin.fr och i vår butik i Paris i det historiska distriktet för urbant mode: Châtelet - Les Halles.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Lyle & Scott ett skotskt varumärke i 140 år

William Lyle och Walter Scott grundade varumärket 1874 i Scottish Borders, och vissa av märkets plagg tillverkas fortfarande i fabrikenorigine i Hawick . Det är ett varumärke med en äkta äkthet, ett arv och en expertis som är erkända världen över, från tidiga samarbeten med Christian Dior till att klä några av världens största golfare.

Påorigine försåg varumärket professionella golfare med tröjor och koftor tillverkade av lokal ull. Sporten är också rotad i varumärkets DNA, eftersom logo Lyle & Scott representeras av en gyllene aigle "Golden Eagle ". Och i golf betyder "eagle" ett slag som görs inom 2 poäng från par.

Lyle & Scott varumärket som föddes ur casualkulturen

Sedan 2000-talet har varumärkets identitet utvecklats och blivit mer inriktad på sportswear chic. Varumärket har varit mycket framgångsrikt i Storbritannien och är ett riktigt modefenomennom, som populariserats av indie-popartister som Arctic Monkeys.

Idag är casualkulturen fortfarande starkt förankrad i fotboll och mode. Varumärket Lyle och Scott är särskilt populärt bland fotbollsfans, "Ultras" som bär heritage-serien och vintage som är inspirerad av dess idrottsliga arv.

Polos Lyle och Scott är lika populära som t-shirts, sweatshirts och cardigans, och som nämnts tillverkas vissa tröjor fortfarande i Skottland. De är av högsta kvalitet och finns i en mängd olika färger.

Gemensamt för casuals över hela världen är att de ständigt håller fast vid märken från 70- och 80-talen, som Stone Island, Gabicci, Lacoste, adidas Orginals...

Visste du att? Lyle & Scott är också ett varumärke som levererar kläder till kungafamiljen påAngleterre. Detta ger varumärket rätt att använda logotypen som officiell leverantör till kungafamiljen. Detta går stick i stäv med många fotbollsfans mer streetiga värld, som har antagit look casual casual som ett slags uniform.

Varumärket sponsrar också ett antal samtida konstnärer (främst musiker).