K-Swiss Skor och Sneakers till bästa pris

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2

K-swiss återkomsten av ett ikoniskt varumärke Sneakers!

Sedan 1966 har det amerikanska tennismärket k-swiss tillverkat prisbelönta tennisskor.
märket K-swiss erbjuder tenniskollektioner för de mest tävlingsinriktade idrottarna. är en modern livsstilssilhuett som passar alla stilar, och på senare tid har man använt sig av sina arkiv för att återuppliva några av sina mest ikoniska modeller.

K-swiss varumärkets vision är "från vårt tennisarv till gatan, och blir den ikoniska sneakern". från tennis till gatan, och blir det ikoniska tränarmärket som inspirerar människor att tänja på sina gränser".

K-swiss SI-18 Premier

K-Swiss Si-18 Premier trainer introducerades för första gången 1989 och är en ikonisk representation av K-Swiss:s önskan att hedra det idrottsliga arvet och samtidigt optimera prestandan för framtida design.

Denna nyutgåva av den prisbelönta skon kombinerar element från den klassiska K-Swiss skon, som en ovandel i premiumläder, med innovativ teknik för att säkerställa att skon är så bekväm som möjligt.med innovativ teknik som introducerade världen för den revolutionerande silikonen Formula 18 som ger skon dess nom. Med ett D-R Cinch-snörningssystem inspirerat av vintage pjäxor och en asymmetrisk PU-mellansula med unik densitet erbjuder Si-18 International Heritage oöverträffad komfort och stöd i en tidlös och igenkännbar silhuett.

K-swiss TUBES PHARO

lange Tubes Pharo är den perfekta blandningen av historia och framtid. Pharo är en originalmodell från K-Swiss från 90-talet och Tubes är ett innovativt dämpningssystem. Tillsammans har de kombinerats för att skapa Tubes Pharo. Denna oväntadelange ger Tubes-franchisen en ny livsstil som aldrig tidigare skådats.

Ovandelen är en direkt inspiration från den ursprungliga Pharo, medan mellansulan och yttersulan kommer från Tubes 200.

K-swiss GSTAAD '86

Gstaad inspirerades av 80-talets fitness och var en första version för K-Swiss som använde influenser från cross-training samtidigt som den behöll kopplingen till performance-tennis.

Varumärkets andra version använde ikoniska element från K-Swiss för att skapa en innovativ asymmetrisk sula som har förblivit en stapelvara för många framtida modeller. Gstaad '86 tillför modern teknik till den ursprungliga designen från 1986 och har en ovandel helt i läder, en perforerad och sydd tåbox och ett dubbelt lager av 5 ränder som smälter samman i ett snörningssystem med D-Ring och snyggt spänne för perfekt stöd.

Den slående ovandelen är byggd på den igenkännbara EVA- och gummisulan för modern komfort och tidlös stil. tidlös stil.

K-Swiss SI-22 PREMIER

Si-22 Premier är sinnebilden av modernt arv och sportig sofistikering. Denna stil moderniserar den ursprungliga Si-18 Premier från 1989 och gör den mergant och raffinerad för idag. Du hittar element som hämtats direkt från Si-18 Premier, t.ex. quarter-saddle-konstruktionen, den perforerade tåboxen, logotypen på bakre hälen, de ledade linjerna från Si-18 och den nya designen.mellansulans artikulerade linjer och den vävda tungan har alla omtolkats på ett mer elegant och raffinerat sätt.

Du hittar också ytterligare nya funktioner som TPU D-ringar, ett anpassat övre metallöglage, en dämpad tunga och en anpassad hälkappa.Dämpad plös med frottéfoder, avsmalnande perforeringar, juvelerlogotyp på bakre hälen och logotyp på innersulan.

Mellansulan består av lätt PU och yttersulan av icke-märkande Aösta-gummi. Skons övergripande form och läst har förfinats Skons övergripande form och läst har förfinatstill att vara mycket mer eleganta och strömlinjeformade än de på den ursprungliga Si-18 Premier, vilket ger den en mer sofistikerad känsla.