Wrangler

Inspirationen finns på Wrangler varje dag och de letar ständigt efter nya sätt att förbättra sig på. De använder denna inspiration och motivation för att utveckla nya klädkollektioner bara för dig!

Wrangler är en av de tre pionjärerna inom denim och följer i fotspåren av Lee och Levi's. Upptäck ett brett urval av kläder och Jeans Wrangler för män och kvinnor i olika storlekar och till de bästa priserna!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wrangler denim för män och kvinnor

Det var 1947 som företaget Blue Bell, som hade köpt Wrangler några år tidigare, skulle göra detta märke till en ledande aktör inom området jeans. Med cowboyskärningen på sina jeans skulle Wrangler få stor framgång och popularisera varumärket hos allmänheten.

Upptäck dessa nya kollektioner och de trender och rörelser som inspirerat dem, eller bläddra bland våra nya kollektioner för män och kvinnor.

Dess image, som är starkt kopplad till rodeovärlden, gjorde det också möjligt för Wrangler att göra sig ett namn. Faktum är att rodeostjärnor kommer att bära dess byxor. Med utgångspunkt i denna framgång erbjuder Wrangler nu ett brett sortiment av kläder för män, men också för kvinnor. jeans Wrangler har naturligtvis gjort sig ett namn tack vare kvaliteten på sin denim och sina skärningar, som alltid är designade för att vara trendiga.

Efter modetråden erbjuder varumärket också vestar och rockar Wrangler , kjolar, tee-shirts, tröjor, skjortor och accessoarer såsom bälten, bonnet eller sjalar.

Wrangler så att du kan unna dig en komplett garderob av hög kvalitet året runt.