Faguo Återvunna kläder för män och kvinnor - New Collection

FAGUO är ett franskt varumärke för etiska kläder och skor. FAGUO kläder tillverkas av en kombination av ekologiska och hållbara material. FAGUO 1 plagg tillverkat, 1 träd planterat. 100% av CO2-utsläppen kompenseras!
Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Faguo ett franskt varumärke som engagerar sig i kampen mot klimatförändringarna

FAGUO är en pionjär från första början och mäter sina koldioxidutsläpp med ett koldioxidavtryck, minskar dem genom att använda återvunnet material och kompenserar de återstående utsläppen genom att plantera ett träd för varje plagg som tillverkas.

FAGUO är transparent i alla sina aktiviteter och stöder sin generation mot hälsosammare kläder genom att till exempel uppmuntra begagnade kläder och reparationer.

Transparent och ansvarsfull tillverkning i Vietnam, Chine och USA Portugal

Utformad och designad på France, med prioritet på valet av återvunnet material.

Konstnärlig inriktning inspirerad av den pågående jakten på vår sanna natur: resolut urban och ständigt på jakt efter mening utanför staden: i skogen, i bergen, vid kusten ... i hjärtat av vad planeten har att erbjuda.

Denna länkunion mellan staden och naturen återspeglas i våra estetiska val, inte bara när det gäller material utan även när det gäller snitt och färger.

Träningsskor & Sneakers Faguo

Från avslappnade sneakers till sneakers med en rad sport- och retroinspirationer, inklusive ett särskilt sortiment för kvinnor. Modellerna Hazel, Willow, Ceiba och Cypress tillverkas på ett transparent och BSCI-certifierat sätt i Vietnam. Material:

 • Återvunnen polyester (Global Recyled Standard)
 • Polyester
 • Återvunnen bomull (Global Recyled Standard)
 • Bomull
 • Läder (från guldcertifierade garverier Leather Working Group)
 • Återvunnet läder
 • Naturgummi
 • Återvunnet naturgummi

Stadens skor Faguo

Modern styling som kompletterar en urban silhuett. Transparent tillverkning på Portugal. De läder som används kommer från guldcertifierade garverier Leather Working Group. Använda material: Läder, Återvunnet läder, Naturgummi, Återvunnet naturgummi.

Textil

En komplett herrgarderob vars utsläpp är reducerade och helt kompenserade.

Transparent, BSCI-certifierad tillverkning på Chine.

75% av FAGUO plagg är tillverkade av återvunnet material.

Deras material :

 • Återvunnen bomull (Global Recyled Standard-certifierad)
 • Ekologisk bomull (GOTS-certifierad)
 • Bomull
 • Återvunnen polyester (Global Recyled Standard-certifierad)
 • Polyester
 • Linne
 • Ull

Faguo ett urval av resväskor och tillbehör

Flera olika sorters bagage för att ta sig runt i stan och ut i naturen. 100% av väskorna på FAGUO är tillverkade av återvunnet material

Faguo 5 åtaganden för planeten

Varumärket Faguo är känt för att plantera ett träd för varje produkt som tillverkas. Nästan 2 miljoner träd i 300 skogar FAGUO en France av Naudet PÉPINIÈRES. Med Faguo gör du valet av en hälsosammare klädsel. Här är deras åtaganden:

 1. Mäta våra CO2-utsläpp
 2. Minska våra CO2-utsläpp
 3. Kompensera våra CO2-utsläpp
 4. Följa vår generation mot hälsosammare sätt att klä sig
 5. Vara transparent på produkternas livslängd

Faguo i "Upcycling"-läge för ett transparent etiskt förhållningssätt

600 000 ton kläder och 300 000 par skor jet produceras varje år på France. Att producera ett nytt material varje gång vi skapar nya plagg är därför inte en hållbar modell.

Varumärket Faguoengage har åtagit sig att tillverka 80% av sina produkter av återvunnet material. Att använda återvunnet material ger mellan 40 % och 99 % mindre CO2-utsläpp än traditionella material.met

Som pionjär när det gäller att minska CO2-utsläppen under delarnas hela livscykel stöder FAGUO alla sina kunder i deras ansträngningar att använda återvunnet material mer effektivt.

Visste du att? För att hantera uttjänta delar finns en återvinningsterminal FAGUO i alla deras butiker. Det här är ett tillvägagångssätt som vi på Sneakin gillar särskilt mycket.

Som ett banbrytande varumärke är FAGUO 60% mer positivt för människor och planeten än det genomsnittliga varumärket i sin sektor.