Crep Protect rengöringsmedel för sneakers och utbildare

Upptäck vårdmärket Sneakers Crep Protect på Sneakin. Kvalitetsprodukter utvalda med omsorg ✓ Leverans rapide och garanterat bästa pris!
Fler filter

Fallande ordning

Crep Protect The Ultimat skötsel av sneakers

Om du gillar Sneakers känner du säkert till märket Crep Protect . MUST HAVE-varumärket för att ta hand om dina favoritskor. Kända på mondial, Crep Protect har under åren byggt upp ett gediget rykte för att skydda skor / sneakers. Det är enkelt: Om du vill ta hand om dina coolaste skor behöver du produktsortimentet Crep Protect.

Crep Protect dagens bästa skovårdsprodukter för Sneakers. Upptäck på Sneakin, det stora urvalet av produkter Crep Protect .

Spray för vattentätning Crep Protect

För att skydda sneakers mot regn och fläckar har CREP skapat Waterproofing Spray Crep Protect.

Ta hand om dina läder- och tygskor med vårdprodukten Sneakers Impregneringsspray Crep Protect svart/lila.

Impregneringssprayen är mycket effektiv mot alla fläckar, till och med ketchup! Den magiska formeln bildar ett osynligt skyddsskikt som är ogenomträngligt för de flesta vätskor. Skydda din sneakers även i regn. Det speciella med denna spray Crep Protect är att den fungerar lika bra på läder, mocka, nubuck och till och med canvas.

Den täpper till porerna i de senare så att de blir ogenomträngliga för vätskor. Det är en spray som tar bort all smuts från dina favoritskor och träningsskor. Denna produkt från märket Crep Protect ger optimalt skydd i upp till 5 veckor.

Denna ytbehandling, som är effektiv på de flesta material, är en osynlig barriär som ger skydd i upp till 5 veckor och skyddar upp till 12 par.
Användningsråd:

 1. Se till att ditt par sneakers är rent innan du börjar, helst genom att rengöra det med Cure-kitet från Crep Protect.
 2. Spraya jämnt från 20 cm avstånd, utan att trycka. En jämn sprayning över hela ytan räcker för att hålla materialet fuktigt.
 3. Låt torka i 10 minuter och upprepa sedan steg 2 och 3.

Förvaringslåda Crep Protect Lådor

Förvaringslådor är idealiska för att förvara och hålla sneakers under optimala förhållanden, borta från solljus och damm. De är också perfekta för att visa upp ett par skor.

 • Stapelbara.
 • Du kan förvara ett par upp till storlek 47.
 • Den främre dörren ger direkt och enkel åtkomst. Den är mycket transparent och reptålig.
 • Sidopanelerna är svarta för optimalt UV-skydd.
 • Dörr med magnetisk stängning.
 • 2 lådor per kartong

Skoträd Crep Protect

Varumärket har utvecklat ett mycket framgångsrikt sortiment av skoträd. Du kan köpa Crep Protect Trees (hög kvalitet). De behåller formen på sneakers, minskar plusen och har en sammetsfinish för att undvika att skada sneakers när du placerar dem . De är förlängningsbara och passar skor från storlek 38 till 47.

Den andra, nyare modellen är Crep Protect Sneakers Sköldar

Dessa är skal som passar in i sneakers för att bibehålla skornas ursprungliga form och förhindra veck på framsidan av sneakers.

De är ett viktigt tillbehör för att förlänga livslängden på sneakers ultra populära skor som Nike Air Force One och Air Jordan 1 eller ditt paradidas stan smith .

Rengöringssats Crep Protect

Ultimate Shoe Cleaning Kit från Crep Protect for Men innehåller alla verktyg du behöver för en djuprengöring:

 • x1 flaska med 100 ml rengöringslösning (tillverkad av 98 % naturliga ingredienser).
 • Rengör upp till 50 par sneakers.
 • x1 premiumborste av naturfiber (över 1700 borststrån).
 • Rengör även de mest ömtåliga tygerna.
 • x1 handduk av mikrofiber
 • x1 reseförpackning

Rengöringsservetter Crep Protect

Håll din sneakers i perfekt skick var du än är, även på semestern.

Dessa dubbla rengöringsservetter är perfekta för läder, canvas, nylon ochautres material och har en platt sida för märken och smuts, medan envisa fläckar tas bort med den strukturerade sidan. Förpackningen innehåller 12 individuellt förseglade Crep Protect våtservetter som är lätta att förvara i väskan, fickan eller plånboken. Ett måste från varumärket!

Upptäck varumärket Sneakers Crep Protect på Sneakin. Kvalitetsprodukter utvalda med omsorg ✓ Leverans rapide och garanterat bästa pris!