Ryggsäck Invicta till bästa pris

Fler filter

Fallande ordning

Invicta Ryggsäckar, resväskor och väskor

Ryggsäcks- och väskmärket INVICTA presenterar sin nya kollektion. Det italienska varumärket Invicta är framför allt en manifestation av önskan om ett nytt liv.

Den nya SS21-kollektionen uttrycker en ny era för varumärket Invicta.

De stilar och trygga element som utgör varumärkets igenkännbara egenskaper har uppdaterats. Look och en mer modern och samtida design, med denna nya kollektion av ryggsäckar, förstärker varumärket Invicta sin coola karaktär!

Invicta det ekologiskt ansvarsfulla ryggsäcksvarumärket

INVICTA strävar inte bara efter nyhet och modernitet i sin väskdesign, det gör det också med ett ansvarsfullt öga. INVICTA är engagerat i mer hållbar produktion och gör aktivt skillnad genom att använda miljövänliga material som erhålls genom bearbetning av PET.

Kollektionen ICON SS 2021 är därför huvudsakligen tillverkad av tyger gjorda av 100 % återvunna syntetfibrer.

Sneakin erbjuder ett brett utbud av ryggsäckar Invicta. ultra är ett varumärke för väskor som är slitstarka, praktiska och färgglada. Ryggsäckarna från Invicta kommer snabbt att bli din bästa följeslagare i livet.

Ryggsäckssortimentet Invicta Solid

Serien Solid, i dess många variationer, belyser mångsidigheten hos tyget Poly 900, som leker med texturer och färger, vilket ger en tydlig tolkning av Europas historiska nödvändigheter.

Ryggsäck Invicta - Chat-serien

Med ryggsäcken Chat har Invicta tagit hand om dem som lever i staden varje dag, som en sann stadsutforskare. En praktisk och nödvändig design, med fickor för laptop och vattenflaska, men med raffinerade detaljer tillverkade av tyger från återvunnen PET. Detaljer som den broderade lappen som ger Chat-ryggsäcken en unik stil men en enkel design, i linje med Invicta-traditionen. En tradition som kan förnyas, som lever i nuet samtidigt som den blickar framåt.