Colorful Standard T-shirts och sweatshirts i ekologisk bomull

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Colorful Standard: ett varumärke med färgglada och ansvarsfulla baskläder

Colorful Standard fokuserar på att skapa baskläder som inte är säsongsbetonade, hållbara, färgglada och enkla att bära varje dag.Deras kläder är tillverkade av 100% ekologisk bomull, vilket innebär att deras GOTS-certifierade tyger inte innehåller några genetiskt modifierade bomullsplantor och odlas utan användning av skadliga bekämpningsmedel. Alla plagg har förtvättats så att de inte krymper i tvätten, och otaliga timmar av tester och feedback från kunder har använts för att utveckla skärningarna för att säkerställa en perfekt passform.

Injicera lite färg i din garderob med Colorful Standard:s djärva klädkollektion. De hållbart tillverkade tee-shirts och sweatshirts finns i en regnbågspalett av primära toner och pastellfärgade nyanser. Den minimalistiska estetiken trotsar årstiderna och garanterar att plaggen kan bäras året runt. Även om märket är baserat i Storbritannien tillverkas dess produkter i Portugal under rättvisa arbetsförhållanden. Colorful Standard uppmuntrar människor att välja enkla plagg som kommer att stå sig över tid. Välj din favoritfärg från Sneakins sortiment.

Elegant enkla kläder lifestyle

På Colorful Standard är kärleken till färg och enkelhet kärnan i allt som teamet designar. Märket anser att det inte finns något bättre än en perfekt passform, långvarig T-shirt eller hooded sweatshirt tillverkad av ekologisk bomull av högsta kvalitet. Vi designar kläder och accessoarer för lång tid framöver och varje plagg är hållbart, färgstarkt och enkelt och något som alla kan njuta av, oavsett kön.

Colorful Standard Hållbara kläder blir snabbt en synonym för ekologiska baskläder som passar perfekt, och vi är glada över att kunna erbjuda dem online på Sneakin.

Colorful StandardEtt exempel på hållbara kläder

Colorful Standard är världsledande inom produktion av hållbara kläder och har ägnat åratal åt att förbättra passformen på sina hoodies, sweatshirts och t-shirts för att säkerställa att dina basplagg i ekologisk bomull passar dig som en gant, oavsett om du väljer en smal look eller en avslappnad stil. Med ett utbud av unisexartiklar, för både kvinnor och män, ger Colorful Standard enkla och färgglada kläder till vårt noggrant utvalda urval.

Alla Colorful Standard -artiklar är lösningsfärgade, vilket innebär att tyget färgas när det sys och inte på rullen som är fallet med traditionell färgning. Detta är fördelaktigt av flera skäl:

  • Massfärgade plagg är förtvättade, vilket innebär att de inte krymper och har en mjuk, avslappnad passform.
  • Workshopfärgning ger en djup, fyllig färg med subtila tonvariationer i hela plagget.
  • Vat-färgning minskar tygspillet eftersom samma bastyg kan användas till många olika plagg.

Deras accessoarer producerar inget avfall och är tillverkade av lyxig italiensk merinoull.

Så kom och upptäck vår kollektion Colorful Standard som du kan lägga till i din garderob tack vare Sneakin!