Kläder Under Armour för män och kvinnor

Upptäck sportswear Under Armour klädkollektion. Noggrant utvalda stilar ✓ Leverans rapide och garanterat bästa pris!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Under Armour det ultimata klädmärket sportswear

Under Armour sportswear är klädmärket par excellence. Detta amerikanska företag, även känt under akronymen UA, har specialiserat sig på klädsektorn. Det har för närvarande sitt säte i Baltimore (Maryland, USA).

Företaget Under Armour grundades 1996 av Kevin Plank, en före detta amerikansk fotbollsspelare vid University of Maryland, och en annan före detta idrottsman, Kip Fulks.

Historien omUnder Armour börjar med en T-shirt, utformad för att ge idrottare en obestridlig fördel. UA uppfann ett underplagg som absorberar svett: en kompressions-T-shirt som transporterar bort fukt och reglerar kroppstemperaturen. Denna enkla idé har blivit kännetecknet förUnder Armour.

Idén att designa en T-shirt i ett mjukt, bekvämt och absorberande material kommer att revolutionera klädindustrin sportswear. Med denna nya andningsbara T-shirt kan idrottare hålla sig svala durant under träningspassen.

Visste du attorigine från nom " Under Armour " (under the armour) härstammar från detta nya koncept. Varumärket är känt över hela världen under UA-logotypen, ett U och ett A ovanpå varandra.

Varumärket UA började göra sig ett namn när quarterbacken Jeff George dök upp på omslaget till USA Today magazine iförd ett Under Armour plagg.

Idag är tillverkaren av sportutrustning specialiserad på klädsektorn. Mottot: "I will what I Want" visar tydligt ambitionen: "I will be what I want". Varumärket UA har en stark närvaro i USA, där det utrustar ett antal baseball- och fotbollslag.

Tack vare de nya materialen som designats av Under Armour har idrottarna börjat tänka om när det gäller hur de klär sig. Innovation är kärnan i UA:s verksamhet och vision: att inspirera dig genom att erbjuda lösningar som förbättrar dina prestationer. Lösningar som du hittills bara kunnat drömma om.

Under Armour tekniska och bekväma produkter för alla idrottsutövare

År 2010 ligger varumärket på andra plats när det gäller marknadsandelar i USA, efter Nike, efter att ha utmanövrerat Adidas och passerat miljardstrecket i försäljning.

Under Armour erbjuder ett brett sortiment av produkter för alla sportentusiaster. I spåren av USA expanderar varumärket UA alltmer i Europa. Företaget har kontor på Allemagne, Autriche och Angleterre. Tillväxten på France är exponentiell.

Varumärkets mål Under Armour är enkla: UA vill bli nummer 1 mondial.

För att uppnå detta erbjuder varumärket ett brett utbud av sportartiklar inom en mängd olika discipliner. Klädsortimentet expanderar, liksom löparskor och fitness.

Produkterna på Under Armour tilltalar både män och kvinnor, och inte att förglömma finns det även ett sortiment för barn. Varumärkets flaggskeppsprodukter kombinerar prestanda med komfort och är plagg designade för träning.

Här är de 5 bästa sportklädesprodukterna Under Armour:

  1. Byxor Under Armour Rival Fleece
  2. Jacka Under Armour ärmlös ColdGear Reactor Run
  3. Hoodie Under Armour Rival Fleece Big Logo
  4. Långärmad T-shirt för pojkar Under Armour HeatGear
  5. Linne Under Armour Sportstyle Logo

Upptäck produkter som är både tekniska och bekväma, perfekta för alla sporter och all träning. Du kommer att älska den moderna stilen från Under Armour, så vänta inte med att upptäcka den senaste klädkollektionen sportswear Under Armour !