Herrkläder Karl Kani: T-shirt, Sweatshirt, Huvtröja

Upptäck streetwear och klädkollektionen för hiphop Karl Kani. Det amerikanska urbana märket som bars av den amerikanska raplegenden Tupac. Stort urval av storlekar och stilar ✓ Leverans rapide och garanterat bästa pris!
Fler filter

Fallande ordning
Karl Kani varumärket streetwear och hip-hop är tillbaka med besked

Karl Kani är ett ikoniskt varumärke i USA, särskilt under 90-talet när port löst sittande kläder började användas i den amerikanska hiphop-världen, och även i NBA. Varumärket Karl Kani har också en stark närvaro i streetwear-kulturen. Ett av pionjärmärkena som tillverkade jeans jeans och baggy hyper sweatshirts. En trend som snabbt spred sig till modevärlden. Varumärket Karl Kani fick också hjälp på streetwear scenen av de amerikanska rapparna Dr. Dre och Snoop Dog samt hiphopstjärnor som 2Pac och Notorious B.I.G., som bar varumärket i sina videoklipp.

Idag är varumärket tillbaka i framkanten av streewear-scenen, med sin omisskännliga stil. Kar Kanis signaturplagg är den tjocka manchesterträningsoverallen och den randiga"Tall-tee " T-shirt för män Karl Kani. Denna ikoniska basmodell har en rund halsringning med elastiska ribbade kanter. Logotypen Karl Kani syns tydligt på bröstet och har en böjd logosöm framtill. Den tjocka bomullen är något löst sittande för en bekväm, lös passform, och varje plagg vibrerar av passionen för hiphop och den urbana världen.

Visste du det?För att bekämpa imitationer bestämde sig Karl för att fästa en metall- och läderplatta på plaggen med budskapet: "Inspirerad av vitaliteten på Brooklyns gator, New York, Karl Kani, den unga afroamerikanska designern av Karl Kani Jeans , uppmuntrar dig att följa dina drömmar och uppnå dina mål. Bär kläder som representerar kunskapen om afroamerikansk kreativitet och beslutsamhet. Känn igen den signatur som symboliserar afroamerikansk stolthet och enighet. Karl Kani. "Dagens rapstjärnor, som LL Cool J och Jay Z, fortsätter att stödja Karl Kani och bär fortfarande streetwear kläder från det 100 % amerikanska hiphopmärket.

Även denna säsong präglas trenden av en återgång till 1990-talets koder. De baggy snitten och randiga, färgglada T-shirts från Karl Kani är en stor hit bland urbana modefans och streetwear!