Hummel Sportkläder för män, kvinnor och barn

Upptäck kollektionen med sportkläder Hummel. Ett brett urval av t-shirts, träningströjor, sweatshirts och sportswear kläder för män, kvinnor och barn. Varumärket hummel är tillbaka i kraft, särskilt med den nya Hummel "Mister V"-kollektionen!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dansk elegans och kvalitet i kläder sportswear, vilket framgår av Hummel

Hummel är ett sportklädesföretag baserat i Danemark. Varumärket grundades 1923 av familjen Messmer i Allemagne och har som mål att designa sportkläder och mode. Hummel var varumärket bakomorigine några av de mest ikoniska sportkläderna från 80-talet och fortsätter att skapa retro sportkläder. Roliga, bekväma och fashionabla sportkläder finns tillgängliga från Hummel.Sportklädesmärket Hummel har verkligen mycket kunskap och erfarenhet inom sportvärlden, särskilt inom handboll och fotboll (och rugby).Med sina kläder kan Hummel förse dig med sportkläder eller lifestyle inklusive toppar, strumpor, träningsskor och shorts, som du enkelt kan få från oss. Varumärket port var fram till år 2000 främst känt inom sportvärlden. Sedan 2001 har flera kändisar setts bära Hummel och idag ses det även som casual streetwear.

Ge din casualgarderob en ny innebörd med denna kollektion av kläder för män och kvinnor från Hummel. Med jackor, T-shirts, byxor inspirerade av vintage och byxor från jogging är dessa plagg perfekta för att göra ett snyggt intryck på lediga dagar.Låt dig ledas av det danska konfektionsmodets klass, finess och elegans, tack vare vår kollektion Hummel på Sneakin!

Hummel Sportkläder för en trendig look

Om du letar efter något mindre flashigt som du också kan bära i vardagen, kanske du är intresserad av Hummel t-shirts och hoodies för män och kvinnor.De moderna, färgglada look och melange av högkvalitativa bomullsmaterial garanterar utmärkt komfort.Dessa modeller finns även som långärmade västar zipp eller som hoodies Hummel för kyliga höst- och vinterdagar.

För kvinnor erbjuder Sneakin ett helt sortiment av t-shirts sportswear och sportiga shorts för att följa med dig under fysiska aktiviteter.Materialet är alltid noga utvalt för att ge en behaglig känsla.Kläderna lifestyle och streetwear från varumärket Hummel har ofta enkla och sobra färger.Klädkollektionerna sportswear för män och särskilt kvinnor kan däremot ha mycket ljusare, till och med fluorescerande färger. Klädkollektionen sportswear Hummel garanterar en trendig, sportig look look och en bekväm, åtsittande passform.

Ett brett utbud av autres t-shirts, tröjor och sneakers för män, kvinnor och barn hittar du också i Hummel Sneakin shop. Ta en titt, det finns säkert något för dig också! Köp dina sportkläder till bästa pris. Oavsett om du letar efter sportkläder eller lifestyle, är Hummels shop rätt plats för dig. Så vänta inte längre och beställ dina Hummel sportkläder från Sneakin idag.