Taion ny kollektion av dunjackor och tekniska kläder

Upptäck Taion kollektion av kläder och dunjackor. Tekniska, praktiska och slitstarka jackor. Stort urval av storlekar och modeller ✓ Leverans rapide och garanterat bästa pris!
Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

TAIONdet trendiga japanska klädmärket

"TAION är ett märke av innerkläder med dun med ursprung från Japon. origine av nom märke TAION är kroppstemperatur (TAION ) . TAION innerkläder använder högkvalitativa material:

1: Dunet (fjädern) är tillverkat av fjädrar från fullvuxna sjöfåglar (90% dun, 10%fjäder ).

2: Yttermaterialet består av ett vattenavvisande tyg med hög densitet nylon ultra som inte bara är vattenavvisande utan även fläckavvisande.Dessutom har en AC-beläggning applicerats på yttermaterialets baksida för att minimera antalet fjädrar som splittras. Fjädrarna är lätta och använder dun med ett loft på 650 eller mer med god avstötningsförmåga.

Varumärkets flaggskeppsmodell TAION är TAION Inner Down och kännetecknasrise av ett brett utbud av färger och storlekar. TAION Inner Down har en enkel och funktionell design som tilltalar fans av look urban och casual, och människor som gillar att vara varma durant på vintern .

TAION andra ikoniska modell är Reversible Down Jacket, en vändbar väst som kan port e som dunväst på framsidan och som borefleeceväst på baksidan.