Daömey Streetwear varumärke för basketspelare

Upptäck Streetwear Daömey klädkollektion. Noggrant utvalda stilar ✓ Leverans rapide och garanterat bästa pris!
Fler filter

Fallande ordning

Daömey - Välkommen till the Other Side

Oberoende varumärke streetwear skapades 2006 i Paris. Under åren har varumärket Daömey blivit en oberoende etikett som kombinerar Streetwear, mode, konst, musik, kläder och accessoarer .

Influerade av urbant mode och lifestyle USA, från basketbollens ursprung till passionen för japansk manga och Paris urbana vanor, är vårt kollektiv en smart blandninglange Hype och Urban.

Vi är kända och uppskattade över hela världen och levererar till hela världen. Visste du att Daömey Daömey har också två fysiska butiker i Europa, belägna i Paris i Bastille-distriktet och i London i det populära och trendiga Shoreditch-distriktet. För att vara säker på att du uttalar nom Daömey korrekt: Daomé!

Många av världens främsta kändisar har gett sitt stöd till Daömey-rörelsen. Daömey har varit aktiv i modebranschen streetwear i över ett decennium och har byggt upp en imponerande kändisskara. Många idrottare, sångare, rappare och skådespelare har anslutit sig till familjen och använder varumärkets produkter för att fullända sin street style.

I Daömeys Wall of Fame ingår Ace Hood, Marcus Nasty, Booba, Redman och Raekwon från Wü Tang, Kid Ink, Giannis Antelokounmpo, Smokepurpp, Jessie Reyez, Lady Leshurr, Kodie Shane och mer nyligen Mister V...

Daömey, streetwear varumärke för originaltröjor

Inspirerad av de officiella NBA -tröjorna från 90-talet. En korsning mellan Chicago Bulls och karaktärer från Dragon Ball Z-serien. Vi på Sneakin älskar GOKU DAÖMEY LEAGUE JERSEY.

Den ursprungliga idén har också tillämpats på baseballvärlden, med stil och design från officiella 90-tals baseballtröjor.

Välkommen till the Daömey League!