Mitchell and Ness Clothing: Autentiska tröjor och badkläder NBA

Sportmärket Mitchell & Ness är specialiserat på kläder sportswear, särskilt produkter under officiella licenser såsom NBA, MLB eller NFL. Det amerikanska varumärket är specialiserat på försäljning av autentiska (amerikanska sporter) tröjor, jerseys, t-shirts, jackor och kepsar i toppklass.

De senaste Mitchell & Ness-produkterna finns för män och kvinnor i olika storlekar och till de bästa priserna!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mitchell & Ness, ett autentiskt, förstklassigt och legendariskt varumärke

1904 lanserade Frank Mitchell och Charles Ness framtiden för det autentiska när de gick samman i Philadelphia för att skapa Mitchell & Ness Sporting Goods. Till en början specialiserade de sig på att stränga tennisracketar, göra clubs anpassade golfklubbor och skräddarsy uniformer för Philadelphias lokala baseball- och fotbollslag.

År 1933 gjorde varumärket Mitchell & Ness sin debut på NFL genom att tillverka uniformer för Philadelphia Eagles, ett partnerskap som skulle vara i 30 år. Kort därefter, 1938, gick Mitchell & Ness in i den professionella basebollvärlden och tillverkade uniformer för Philadelphia Athletics, och utrustade Phillies några år senare.

År 1985 fick Mitchell & Ness en förfrågan som hjälpte företaget att ta en ny riktning. En kund frågade om möjligheten att få sin Pittsburgh Pirates väst från 1960 och St Louis Browns tröja från 1949 reparerade. Detta gav upphov till en idé som skulle förändra allt. Att tillverka autentiska, vintage och historiskt korrekta basebolltröjor och kläder. Och så föddes Mitchell & Ness Nostalgia Co.

Idag erbjuder Mitchell & Ness Nostalgia Co. autentiska kollektioner av vintagetröjor och kläder för MLB, NFL, NBA, NCAA och MLS.

Tack vare Mitchell & N ess kan du bära autentiska tröjor NBA från Michael Jordan, Scottie Pippen, Denis Rodman, Allen Iverson, Kevin Garnett, Patrick Ewing, Larry Bird eller Magic Johnson.

Mitchell & Ness, autentiska tröjor, tröja, shorts, t-shirts

cision M itchell & Ness varumärke för sporttröjor återskapar historiska sportkläder i ullflanell, inspirerade av forna tiders bas-ball, basket-ball, fotbolls- och hockeyuniformer.

Innan någon produktionsprocess påbörjas konsulteras experter och omfattande forskning utförs för att säkerställa att reproduktionerna är så nära den verkliga varan som möjligt. Om du vill bygga en look som är charmigt retro, men ändå cool för idag, då är Mitchell & Ness svaret.

Oavsett om du kopplar av hemma eller är ute på stan kan du låta din look komma till sin rätt med Mitchell & Ness sweatshirts för män. Dessa bekväma, skarpa stilar är perfekta för att hålla sig varm och bekväm när helgen rullar runt.

Köp din favoritlagkeps från Mitchell & Ness, Lakers eller Chicago Bulls, och det är inte allt, vi har också lag-t-shirts, lösa så att du kan bära dem med lösa byxor.

Deras sweatshirts är perfekta för vintern om du bor i en särskilt kall region. Detta märke är helt sportigt, men även om alla deras kepsar är tryckta, kan du bära deras kläder och accessoarer varje dag, med trendigaJeans , joggerbyxor eller med jackor bombers. Hitta mer mode, ändra din stil genom att välja något annat än det du är van vid eller sök efter dina favoritkläder eftersom vi är säkra på att ha dem.

Tröja Vintage Mitchell & Ness Vintage:Bästa retrotröjor

Från de största idrottarna genom tiderna till dagens legender, Mitchell & Ness har de bästa tröjorna vintage. Sneakin.co.uk är den bästa onlinebutiken för att köpa de senaste Mitchell och Ness Jerseys. Den nuvarande trenden är att bära en överdimensionerad NBA vintage tröja. De flesta M&N-tröjor har retro-design som avslöjar de mest traditionella och populära uniformerna i amerikansk sport.

Vi erbjuder Mitchell & Ness Jerseys för NFL, NBA, NHL och MLB lag som hyllar några av de största idrottsmännen i historien.

Oavsett om din favoritspelare var en pionjär inom sporten eller en ny legend, har vi en Mitchell & Ness-tröja för dem.

Bläddra bland våra Mitchell & Ness-tröjor Vintage för att hitta autentiska looks som hyllar de ikoniska uniformerna från förr. Med hundratals pensionerade spelare i vårt Mitchell & Ness-lager erbjuder Sneakin.co.uk e-shop dig ett brett urval av legendariska tröjor.

Mitchell & Ness kepsar

Amerikanska Mitchell & Ness är en av de ledande tillverkarna av snapbackkepsar. Med hög kvalitet och känsla har Mitchell & Ness vuxit kraftigt och blivit det föredragna varumärket för snapback-fans. De har flera lag från de stora sportligorna i USA. Det finns Mitchell & Ness kepsar och snapbacks för alla. Märket för alla som älskar SnapBacks.

Sneakin har ett brett sortiment och kan erbjuda dig i stort sett allt från kollektionen Mitchell & Ness SnapBacks och Caps. Utnyttja vårt breda sortiment och hitta din nya Mitchell & Ness keps.

Mitchell & Ness, officiell leverantör av utrustning till NBA

Välj från sortimentet på NBA för att hitta den perfekta NBA merchandise för din samling. Förutom NBA tröjor, t-shirts och sweatshirts har vår shop massor av officiellt licensierade NBA samlarföremål som du kan visa upp i ditt hem eller på ditt kontor. Hitta de senaste spelarprodukterna i ett brett utbud av storlekar så att du och dina medfans kan representera ert favoritbasketlag i sann NBA stil. I Sneakin-shopen hittar du det största sortimentet av baskettröjor och kläder -ball online.

Nu kan du hylla din favorit NBA spelare genom tiderna med denna Mitchell & Ness Apparel.