Stance strumpmärket ultra coolt att matcha din sneakers

Upptäck kollektionen Strumpor STANCE. Stort urval av storlekar och stilar ✓ Leverans rapide och garanterat bästa pris!
Fler filter

Fallande ordning

Stance det självklara strumpmärket för sneakers missbrukare

Det kaliforniska märket Stancegrundades 2009 och erbjuder originella strumpor för män, kvinnor och barn. Genom samarbeten med kända artister och ikoniska varumärken har Stance återuppfunnit konceptet med strumpor. De har blivit en veritabel modeaccessoar!

På mindre än fem år har varumärket STANCE förvandlat strumpor till en av världens mest spännande accessoarer. Grundarna av Stance såg en kategori som hade ignorerats, tagits för given, försummats och satts på undantag. Genom att blåsa liv i ett område som tidigare hade varit bortglömt skapade varumärket Stance en rörelse av konst och självuttryck som lockade ikoniska idrottare, konstnärer och kulturella influencers, en grupp som vi kallar Punks & Poets .

Genom sin varierade design och många färger är Stance tillägnad individualitet. sneakers missbrukare älskar att matcha sina skor med sina strumpor. Och med Stance är den vinnande kombinationen perfekt!

StanceKaliforniska strumpor port är älskade över hela världen.

Genom att till våra kreativa rötter lägga ett verkligt fokus på innovations tekniska har varumärket Stance blivit mycket populärt runt om i världen, så mycket point att Stance nu distribueras i över 40 länder. Som du kan se kommer varumärket Stance att tilltala människor som vågar vara annorlunda!

Tekniska strumpor för alla

Stance har satt upp målet mission att tillverka ovanliga strumpor som hyllar allas personlighet. Strumporna tillverkas med den senaste tekniken och de finaste materialen och finns i flera olika höjder: hög, medium eller till och med osynlig.

portStrumporna Stance har utvecklats i Kalifornien och säljs över hela världen. Varumärkets starka sidor är dess ojämförliga stil i kombination med fantastisk funktionalitet. De högkvalitativa Stance strumporna kommer att stå emot alla skateboard-, BMX eller surfing-sessioner . Det är ingen slump att Stance är så väl representerat inom brädsport och urban sport.

Många professionella idrottare som Chris Cole, Duane Peters och Lizard King har redan testat dem och älskat dem!

Idag representeras varumärket Stance stolt av inflytelserika personligheter som James Harden , NBA spelare, den amerikanska sångerskan Rihana, skateboardstjärnan Ishod Wair, surfaren John John Florence och motocrossföraren Kenny Roczen!

STANCE är en symbol för skateboard, surfing och streetkulturen i södra Kalifornien , så välj en modell med diskret mönster eller våga satsa på en originell och snygg design som matchar ditt bästa par Sneakers!

Ny kollektion Stance 2021

När vi förbereder oss för en nystart för ett nytt år 2021 har Stance en enkel filosofi att följa. Varumärket ärengage att designa förstklassiga produkter med det förnyade målet att förbättra ditt vardagsliv genom komfort och kreativitet.

Till att börja med fokuserar Stance på att utveckla sitt Stance Staples-program. Det handlar om beprövade stilar, traditionella tryck och färgberättelser som uppskattas av Stance fans och som ingår i deras dagliga rotation. Stance arbetar med att leverera vad de vill ha, varje dag. Komfort och kvalitet är fortfarande av största vikt, eftersom vi fortsätter att minnas vårt produkt-DNA med våra exklusiva innovations Butter Blend™, Infiknit™ och Feel360™ i casual- och performance-kategorierna.

Slutligen skulle Stance inte vara Stance utan en rad varumärkessamarbeten som ger lite energi samtidigt som de samarbetar med några av de bästa, djärvaste och smartaste designerna och ikonerna inom popkulturen. Drop 1 2021 lockar till sig intresse från en mängd olika partners, från National Geographic till Grateful Dead och SpongeBob SquarePants till Ricky Bobby och Nascar phenom ene Chase Elliot, som gör sin debut på Stance. New York graffitikonstnären Stash och den Hawaii-baserade popkonstnären Aaron Kai kompletterar vårt utbud, bland många autres oväntade partnerskap längs vägen.

I ett nötskal anser Stance att överlägsen komfort förbättrar ditt vardagsliv och att en unik estetik inspirerar till självförtroende och kreativitet.