Grace & Mila Ny kollektion för kvinnan som älskar mode

Upptäck det trendiga toppmärket Grace & Mila. Eleganta, trendiga, avslappnade eller retro-chica plagg för mycket feminina silhuetter. Den nya kollektionen finns online på Sneakin!
Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Grace & Mila kläder: det eleganta märket för kvinnor

Grace & Mila är ett klädmärke för kvinnor. Det parisiska märket erbjuder unika plagg med vackra tryck och färgglada nyanser i samklang med tiden.

Grace & Mila-kvinnan är en fri själ, naturligt vacker och inspirerad av prinsessan Grace Kellys charm. Grace & Mila är en gnistrande kvinna, en av dem som sticker ut genom sin lysande glädje och en antydan till galenskap.

Grace & Milas främsta tillgång är varumärkets positionering hos kvinnor. Det är ett mycket feminint, trendigt, delikat och raffinerat varumärke. Silhuetterna är eleganta och avslappnat chica, ibland med en touch av bohem.

Grace & Mila Framgångarna för ett familjemärke.

När folk pratar om Grace & Mila hänvisar de ofta till det som ett av de trendigaste klädmärkena just nu.

Fokusera på den otroliga historien om Grace & Mila. Grace & Mila är framför allt historien om en familj. Den om Patrick, Patricia och Julie Chou, två systrar och en bror som förenas av samma passion: att skapa och genomföra, att få människor att drömma och dela med sig av sitt universum.

Deras äventyr började 2011 när de, i tjugoårsåldern, lämnade den vackra staden Troyes för att bosätta sig i Paris. Efter att ha fördjupat sig i konfektionskonsten från tidig ålder, tack vare sina entreprenöriella föräldrar, blev deras önskan att skapa en egen klädkollektion snabbt uppenbar.

De ville skapa raffinerade, feminina plagg som skulle ta fram det bästa i varje kvinna och varje karaktär. Deras tre personligheter utgjorde grunden för en gemensam dröm.

Idag är Grace & Mila en gemensam dröm, en familj med över hundra hantverkare, stylister, säljare och många andraautres, som hjälper till att se till att varje kvinna hittar sig själv i kollektionerna, säsong efter säsong.

Upptäck de senaste Grace & Mila-kollektionerna i vår onlinebutik

Vi är helt förälskade i modellerna i den nya Grace & Mila-kollektionen! Under årens lopp har detta franska och parisiska varumärke utvecklat mycket framgångsrika klädkollektioner. Upptäck mycket moderna plagg och moderna silhuetter.

Vi älskar Grace & Mila för dess äkthet. Ett franskt varumärke som uppriktigt delar med sig av sina känslor och är särskilt noga med sin image.

Varje säsong erbjuder varumärket nya kollektioner fulla av färg och blommor. Kvinnor älskar det här konceptet. Varumärkets stjärnplagg är naturligtvis klänningar, kjolar och shorts för vår-/sommarsäsongen. För att inte glömma färgglada byxor, toppar, t-shirts och blusar.

Som du kan se är kollektionerna alltid raffinerade, ömma och glittrande för kvinnor som älskar mode. Fall för tidlösa plagg, stickat och mjuka färger. Fall för de senaste modetrenderna, livfulla färger och ett brett utbud av tryck från Grace & Mila.

De vackraste klänningarna från Grace & Milas kollektioner för att framhäva din skönhet

För sin nya kollektion för vår-sommar 2022 presenterar Grace & Mila en komplett garderob som är utformad för att förtrolla hjärtat och göra dig så lycklig.