Birkenstock - Sandaler, flip-flops och skor till bästa pris

Märket skor Birkenstock finns på Sneakin. Hitta alla de senaste modellerna av sneakers Birkenstock i vår onlinebutik.

Alla skor Birkenstock: Sandaler, Mules, Claquettes för män och kvinnor finns i olika storlekar, många färger och alltid till bästa pris!

Fler filter

Fallande ordning

Bekväma skor för kvinnor

Oöverträffat stöd genom tjock och tunn: BIRKENSTOCK damskor ger dig exceptionellt stöd för fotvalvet och en stabil hållning, även när det blir hektiskt. Sätt på den magiska innersulan och njut av riktig komfort i timmar.

BIRKENSTOCK damskor

Kvaliteten och hantverksskickligheten hos BIRKENSTOCK skor är verkligen anmärkningsvärd. I hundratals år har varumärket tillverkat exceptionellt bekväma skor för kvinnor, män och barn som aktivt främjar människors välbefinnande och hälsa utan att kompromissa med stil och design. Varje par tillverkas på Allemagne och i utvalda verkstäder på Portugal, där de genomgår de strängaste säkerhets- och kvalitetskontrollerna. Högkvalitativa, hållbara material som kork, latex, filt och läder testas inte bara för skadliga ämnen, utan också för hållbarhet. Så med rätt skötsel kommer ditt favoritpar BIRKENSTOCK damskor att hålla i årtionden.

En absolut klassiker: träskon BIRKENSTOCK

Bekväma damskor som aldrig blir omoderna: För många människor världen över är träskon BIRKENSTOCK själva sinnebilden för bekväma skor. Därför är det ingen överraskning att man kan se dem nästan överallt: på jobbet, hemma, på semestern och till och med på de internationella catwalksna. I BIRKENSTOCK online shop hittar du tidlösa, välbekanta modeller, men också nya stilar och material som ger liv åt alla tråkiga outfits på nolltid. Upptäck vinterklossar med trendiga shearlingdetaljer eller roliga allvädersklossar som överraskar med glittrande ovandelsmaterial som Boston Soft Footbed i metallic. Om du letar efter en sofistikerad arbetssko som ger dig kompromisslöst stöd hela dagen kommer modeller som Boston Super Grip eller Tokio Super Grip att hjälpa dig.

Dressad för alla tillfällen: Låga skor BIRKENSTOCK

Varje kvinna bör äga ett par tidlösa, mångsidiga lågskor som kan bäras port med nästan vilken outfit som helst. Precis som sandalerna och träskorna BIRKENSTOCK har alla lågskor i onlinebutiken en integrerad anatomisk sula som gör att det känns som om du står på sand. Oavsett om du bär de feminina Celina II ballerinaskorna i mocka eller snörskorna i oljat läder Montana, kan du vara säker på att dina fötter får riktig komfort och stötdämpning. Lågskorna BIRKENSTOCK passar perfekt till business casual och formell klädsel, till en ledig outfit eller till sommarens favoritklänning. Alla material andas och är hudvänliga, så att dina fötter känns fräscha hela dagen, även om du inte har strumpor på dig.