Träningsskor för kvinnor Birkenstock Bend Low Suede Leather

Träningsskor för kvinnor Birkenstock Bend Low Suede Leather
Börjar på: 1 836,41 kr
Upptäck den oöverträffade komforten i Birkenstock Bend Low damskor i mocka, den här säsongens måste-ha.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 836,41 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Birkenstock Bend Low Suede Leather

Upptäck de nya damskorna Birkenstock Bend Low Suede Leather, ett måste för alla kvinnor som vill ha en avslappnad men ändå trendig stil. Dessa skor tillverkas av det kända märket Birkenstock och kombinerar komfort och elegans till perfektion.

De är tillverkade av högkvalitativ mocka och känns mjuka och följsamma för varje steg. Deras eleganta, moderna design passar till alla outfits, oavsett om det är för en avkopplande dag ute eller en kväll med vänner.

Tack vare innersulan i naturlig kork formar sig Birkenstock Bend Low Suede Leather perfekt efter din fot och ger optimalt stöd så att du kan gå bekvämt hela dagen. Dessutom har de en slitstark yttersula i gummi som ger grepp och stabilitet.

Skorna är specialdesignade för kvinnor och passar perfekt för alla kroppsformer. De är också lätta att ta på tack vare snörningssystemet. Så du kan bära dem vid alla tillfällen, oavsett om det är för en promenad på stan eller ett sportpass.

Kort sagt, Birkenstock Bend Low Suede Leather damskor är ett perfekt val för dig som letar efter både komfort och stil. Med sitt välkända varumärke och exceptionella kvalitet kommer dessa skor säkert att bli ett värdefullt tillskott till din skosamling. Vänta inte längre och unna dig dessa måste-ha-skor för en touch av mode i din garderob!

Mer information

Varumärke Birkenstock
Tillverkarens SKU 1027379
Färg bränd orange
Färg Orange
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen