Kläder PSG X Jordan

Det här är Paris! Hitta hela PSG x Jordan kollektionen på Sneakin: tröjor, jackor, parkas, sportswear, shorts, byxor, jogging, sweatshirt, Air Jordan, träning, kepsar, accessoarer... Den senaste kollektionen lifestyle PSG x JORDAN finns till försäljning i vår onlinebutik. Dra nytta av låga priser året runt för att utrusta dig och stödja ditt favoritlag på PSG!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Den här säsongens Jordan x Paris Saint-Germain samarbete har färgglada ytor med en lila irisé glöd. Under flera säsonger har lifestyle PSG X Jordan kollektionen varit efterlängtad, inte bara av PSG supportrar, utan också av alla sneakers addicts och Jordan Brand fans!

Jordan X PSG Ny kollektion av träningsoveraller och skjortor

Partnerskapet mellan Jordan och Paris Saint-Germain hämtar sin origine från idrotten och är rotat i kulturen. Jumpmans fräcka fräckhet blandas perfekt med det parisiska modets sofistikerade design, vilket förstärker sportswear -stilen och avslöjar de båda varumärkena för nya målgrupper.

Om du är ett fan av fotbollsklubben Paris Saint-Germain eller ett fan av varumärket JumpmanJordan Brand, är denna nya Lifestyle klädkollektion något för dig!

Som en påminnelse inleddes partnerskapet mellan Jordan Brand och Paris Saint-Germain under säsongen 2018/2019. Det är första gången som det amerikanska företaget Jordan Brand samarbetar med ett fotbollslag. Men det måste också sägas attJumpman länge har haft en speciell relation med France och specifikt med dess huvudstad.Vem minns bilderna på Michael Jordan på Trocadero, stolt poserande framför Eiffeltornet? Vem hade kunnat tro att Jumpman-logotypen några år senare skulle dyka upp mitt i huvudstadens klubblogotyp?

Det var ett samarbete som väckte stor uppståndelse. Det var både kritiserat och älskat, men idag är alla överens om varje ny del av samarbetet met.

Idag har satsningen lönat sig - det har blivit ett win-win-samarbete! Klubben Paris Saint-Germain ökar sin försäljning och förbättrar sin image som den trendigaste klubben i världen. Å andra sidan öppnar Nike och Jordan Brand upp en helt ny värld som aldrig tidigare har utforskats. Ett obestridligt mode-/streetkulturmärke som hyllas över hela världen, särskilt i Amerika och Asien.

Att skriva kontrakt med PSG innebär att man når ut till en av världens mest profilerade idrottsmän clubs och ger Jordan ett starkt fotfäste i en av världens huvudstäder för street culture.

Modeartiklar som jackorna PSG X Jordan och Paris/Jumpman-tröjorna säljs ut mycket snabbt. Precis som modellerna sneakers Air Jordan I och Air Jordan V, som är en stor succé bland sneakerheads!

Michael Jordan talade själv på den officiella webbplatsen för PSG om samarbetet mellan varumärket nom och den parisiska klubben:

"Varumärket Jordan och Paris Saint-Germain intar en unik position när det gäller sport och stil. Vårt samarbete är naturligt. Vi är glada över idén att förena våra två grupper av entusiaster, som nu är sammanlänkade genom närvaron av 'Jumpman' på bröstet av Paris Saint-Germain spelare. "

Samarbetet mellan Paris Saint-Germain och Jordan återspeglar de båda varumärkenas ambition att kombinera prestanda, innovation och stil. Samarbetet PSG X Jordan kommer att göra det möjligt för oss att nå nya målgrupper samtidigt som vi erbjuder lojala PSG -fans runt om i världen det allra bästa inom stil! Med detta nya partnerskap visarNike sina ambitioner bortom basketen och utanför Nordamerika.

Det här är en ny era av samarbete mellan basket och fotboll. Och på Sneakin älskar vi det - det finns i vårt DNA. Det här nya samarbetet mellan två omistliga varumärken kombinerar sportigt och trendigt mode, och vi tvekar inte att vilja vara en del av det här teamet.

PSG X Jordan lifestyle : en innovativ och elegant kollektion

Kollektionen lifestyle PSG X Jordan bygger vidare på denna street cred med coola, väldesignade plagg. Nike och Jordan Brand har tydligt förstått fördelarna med att samarbeta med Paris, en av världens modehuvudstäder . Titta bara på Paris modevecka så förstår du varför. Paris är också huvudstaden för gatukulturen.

Alla PSG X Jordan produkter är inspirerade av denna gatukultur och basketvärlden-ball. Streetballturneringen Quai 54 lyfts också fram i detta partnerskap mondial. Visuellt är kläderna mycket moderiktiga och den första kollektionen blev en riktig succé. Hela lifestyle klädkollektion gick snabbt åt och många produkter var slut i lager.

Idag gör Jersey Culture det enkelt att bära en tröja utanför fotbollssammanhang. Utanför arenorna går trenden mot oversizade port t-shirts och skjortor.

I kollektionen PSG X Jordan finns bland annat sweatshirts, jackor och varma parkas med stora logotyper stämplade Jordan X PSG , Bball t-shirts, jerseys och tank tops. Sammantaget en snygg look ultra som kommer att tilltala så många som möjligt. Oavsett om du är ett fan av Paris Saint-Germain eller en Street Culture-entusiast, är helaJordan Brand x Paris Saint-Germain kollektionen tillgänglig till bästa pris på Sneakin.fr.