Revolution Urbankläder för män

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Revolution Medveten Streetwear

Baserat på Jylland, Danemark, Revolution har tillverkat medvetna streetwear kläder baserade på principen om långsamt mode sedan 1995.accent Med ambitionen att erbjuda prisvärda och hållbara herrkläder för stilmedvetna konsumenter fokuserar Revolution:s kollektioner på uttrycksfulla utseenden, bekväma passformer och port uppmärksamhet på detaljer.

Med inspiration från kulturell nostalgi, grafisk design, urban sport och kläder vintage, lanserar Revolution två moderna kollektioner och två banbrytande kapslar varje år.

Revolution fortsätter att utforska trender samtidigt som varumärkets identitet och arv bevaras. streetwear är ett viktigt skandinaviskt varumärke.

Revolution ett modernt varumärke för urban wear

1995 träffades den danska entreprenören Christian Katballe och arkitekten Palle Bruun Rasmussen och skapade Revolution - ett grafiskt t-shirtmärke som snart skulle bli ett komplett klädföretag som erbjuder djärva men nödvändiga streetwear blandautres minimalistiska och subtila skandinaviska varumärken.

Inspirerad av grundarnas gemensamma kärlek till surfing, skidåkning och den allmänna livsstilen för aktiva friluftsmän, syftar Revolution till att skapa uttrycksfulla kläder som gör det möjligt för människor att njuta av vardagen utomhus, oavsett väder.

På senare tid har Revolution genomgått en intern utveckling som har resulterat i en återupptäckt av de tidigare nämnda rötterna och har lett till en ny visuell identitet, förfinade kollektioner och en ambitiös hållbarhetsstrategi. Läs mer i följande kapitel.

Revolution ett varumärke som bryr sig om planeten.

På Revolution är vi fast beslutna att uppnå våra hållbarhetsmål. Vi känner ett stort ansvar och en moralisk skyldighet när det gäller de sociala och miljömässiga områden som vår verksamhet påverkar.

Att sätta mål inom dessa områden kräver ett transparent och realistiskt förhållningssätt.

Att vara ärlig mot oss själva och mot autres är viktigare för oss än att vara perfekta, eftersom vi strävar efter att göra bättre varje dag.

Därför har vi tagit fram ett antal policyer och riktlinjer som hjälper oss att hålla oss på rätt spår, och som sammanfattas i vårt ansvarsmanifest.

Vi har definierat tre huvudfaser i kollektionen som anger andelen hållbara produkter i kollektionen. Med hållbara produkter menar vi ekologiska och/eller återvunna fibrer som används i fabriker med perfekta arbetsförhållanden. Dessa fabriker har ett BSCI-certifikat (Business Social Compliance Initiative) och använder garn som certifierats av OCS (Organic Content Standard), BCI (Better Cotton Initiative), GOTS (Global Organic Textile Standard) och/eller RWS (Responsible Wool Standard), precis som de använder återvunnen 3M™ Thinsulate™ eller Sorona® Ecoefficient Performance Fiber för stoppning.