Baddräkter för flickor och pojkar

Hitta ett stort utbud av baddräkter för barn billiga för pojkar och flickor från 2 till 14 år på Sneakin. För poolen och stranden finns våra trendiga badkläder för barn i ett brett utbud av stilar och färger. Det bästa barnmodet har vi specialerbjudanden på i vår onlinebutik.

Upptäck våra senaste modeller av Baddräkter för barn, Flickor och Pojkar. Många märken ✓ Leverans rapide och garanterat bästa pris!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2

Ett brett urval av kvalitetsbadkläder för pojkar och flickor

Badkläder för barn är mer än bara kläder, det har blivit en riktig modeaccessoar!

Med det varma vädret runt hörnet är det dags att börja fundera på sommaraccessoarer för hela familjen.

När det gäller baddräkter för barn är det viktigt att välja en funktionell modell av kvalitet så att ditt barn kan ha roligt på stranden eller i poolen och samtidigt njuta av maximal komfort.

Och det finns inget bättre än en baddräkt med den senaste trenden som gör att din miniatyrversion kan göra ett stiluttryck under sina simlektioner eller på sin nästa semester vid havet.

På Sneakin erbjuder vi ett stort urval av baddräkter för barn online för att göra det enkelt för alla föräldrar att hitta den modell som bäst passar deras lilla champion enligt användning, men också när det gäller estetik: baddräkt i 1 del, baddräkt i 2 delar, baddräkt för pojke, boxer baddräkt för pojke, bikini barn flicka.

Vårt team har tagit sig tid att välja ut de bästa märkesbadkläderna för barn så att du kan erbjuda det bästa till din minisimmare eller unga simmare: adidas Jack och Jones, Happy Socks.

När du köper billiga badkläder, välj kvalitetsmodeller som är anpassade efter ditt barns smak, oavsett om de är 2 eller 14 år gamla.

De badklädesprodukter vi ställer till ditt förfogande uppfyller dina krav perfekt, tack vare deras kvalitetsfinish och bekväma material.

Vårt urval är trendigt och billigt och finns tillgängligt till bästa pris så att du kan hålla jämna steg med barnmodet utan att göra av med pengar.

Och för ännu mer besparingar på vår onlineförsäljningssida för badkläder för barn, kolla in våra utförsäljningsartiklar. Flera storlekar tillgängliga och leverans rapide!

Hur väljer du en baddräkt till ditt barn?

För ännu mer njutbara och roliga poolsessioner eller simning i havet är det viktigt att välja rätt simdräkt för din mini-atlet.

En baddräkt för barn måste vara bekväm, lätt och praktisk så att ditt barn kan känna sig som en fisk i vattnet vatten.

För att säkerställa att du väljer kvalitetsmodeller är designmaterialen, tygets motståndskraft eller till och med sömmen alla parametrar att ta hänsyn till. Välj badkläder som är designade i ett flytande, snabbtorkande material som polyester eller polyamid.

Modeller tillverkade av elastanfiber är kända för sina utmärkta elastiska egenskaper och ger maximal stretch.

Tack vare deras smidiga, slitstarka material, som är mycket mjukt och fäster perfekt på huden, erbjuder de perfekt lätthet och rörelsefrihet.

För optimal passformoch stödnivå, välj shorts badkläder barnmed elastisk midjautrustad med dragsnöre.

Baddräkter som används för lektioner i poolenmåste ha hög klorresistensför att skydda ditt barns hud.

För extra säkerhet erbjuder vissa märken som Hummel modeller tillverkade av stretch som ger skydd mot UV-strålning: de erbjuder komfort, samtidigt som de skyddar ditt barn från skadliga strålar under dess aktiviteter.

De bästa badkläderna för barn just nu

  • Boardshorts
  • Boxer för simning
  • Baddräkt i 1 del
  • Snygg 2-delad baddräkt bikini
  • Boxershorts för pojkar

Tack vare vårt urval mode badkläder kan du välja från en stor samling märkesbadkläder för barn som är utformade för att uppfylla dina och din lilla simmares behov: badkläder för barn adidas, badkläder för pojkar boxer, endelade badkläder för flickor, tvådelade badkläder för barn triangle, funkiga badkläder, strandklänningar för flickor...

Vilka baddräkter för pojkar och baddräkter för flickor ska jag välja i sommar?

I sommar kan de små killarna välja mellan shorts de bain med trendiga färger (blått, gult, orange...) eller med färgglada mönster (smiley, DA-tecken) och badkläder i surfstil united med elastiskt midjeband som är bekväma.

Den mer åtsittande formen boxer är också ett populärt val. När det gäller modetrender för flickor och tonåringar har många endelade baddräkter i fin mesh, bikinis och kjolformade baddräkter fantasifulla mönster.

Badkläder för tjejer rose är alltid ett bra alternativ när du inte är säker på vad du ska välja.

Här hittar du sportiga, snygga mönster med tjejiga linjer för våra badkläder för flickor 10 år 12 år.