Bombers Originalmärket för trendiga jackor

Upptäck kollektionen av jackor Bombers Original. Det amerikanska varumärket par excellence. Stort urval av storlekar och modeller ✓ Leverans rapide och garanterat bästa pris!
Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Bombers Originaldet oumbärliga varumärket för Bombers

Bomberjackan har ständigt omtolkats, från militäruniform till jacka för starka huvuden, utan att någonsin förlora sin fantastiska look. Det är en plikt att komma ihåg att Bombers Original® met point har gjort det till en hederssak att fira sedan starten.

Det anonyma märket avflygjackor har blivit ett riktmärke över hela världen tack vare sin tidlösa och väsentliga design. Kläder och jackor av märket Bombers Original ger utmärkt valuta för pengarna. Det är det som gör det så känt över hela världen.

Bombers OriginalEtt historiskt varumärke för den amerikanska armén

Sedan den ikoniska jackan Bombers Original skapades på 1950-talet har den stått pall för tidens tand. Modellerna "MA-1" och "B15" designades mer för tekniska behov än för stil och utvecklades ursprungligen för stridspiloter i den amerikanska flottan och flygvapnet.

Egenskaperna för dess tillkomst : tillräckligt varm för att motstå väder och vind både utanför och inuti en ouppvärmd cockpit, court för att inte hindras på katapultsätetkatapultstolen, fodrad med orange nylon för att göra den lättare att upptäcka i händelse av en krasch, och sist men inte minst, med sin berömda zipp ficka på ärmen för att hålla kartor och pennor. Och det var utan att ta hänsyn till det faktum att dessa "flygjackor" snabbt blev föremål för önskan i mycket större skala.

Än idag lever traditionen med flight jackets vidare och den är fortfarande en populär modeaccessoar för flera generationer.Bomberjackans popularitetärfortfarande mycket stark. På point är de mest skilda kulturer förtjusta i den och gör den till en identitetsmarkör.

Den adopterades av både moddar och Vietnamveteraner, liksom av Hollywoods mest lysande stjärnor som James Dean, Tom Cruise i Top Gun och Steve McQueen, och jackan tog sig också in i hiphopen tack vare Dr. Dre och 2Pac. En tidlös jacka som kommer att stå sig genom tiderna!

Köp en jacka Bombers Original

Köp en flygjacka från Bombers Original och du är garanterad en strömlinjeformad design, ett quiltat foder, en zipp ficka på ärmen och ribbade muddar i ärmslut och midja. En magisk formel somhar gjort denna jacka till en modeikon somBombers Original® är trogen.

Original Herr Svart

Originalet, det rena, här är bomberjackan som är sober och enkel, men ändå snygg! Denna herrjacka finns i svart, grått, bordeaux, taupe, rött eller marinblått, så det finns något för alla! Uttryck din stil och smak med denna Bombers Original!

Senaste kollektionen Bombers Originals

Idag spelar varumärket mångsidighetskortet och jonglerar med enfärgat och kamouflage, nylon och sammet, streetwear-koder och sofistikering. Varumärket Bombers Original återuppfinner sig själv säsong efter säsong och skapar plagg med karaktär som flirtar med trender, samtidigt som de behåller de traditionella detaljerna i amerikanskaarmékläder och arbetskläder.Varje kollektion är en blandning av kärlek och expertis, med design för alla (även de yngsta).

Även denna säsong utökar Bombers Original sitt sortiment till att omfatta de flesta av den amerikanska arméns ikoniska modeller i vintage versioner (aviator jackets, field jakets, deck jackets, parkas, etc.), där material och ytbehandlingar har omarbetats för att anpassa dem till det senaste modet....) där material och finish är lika högkvalitativa som någonsin. Och historien om Bombers Original® kommer inte att sluta där.

Upptäck och välj den jacka som passar bäst för din stil och dra nytta av expertisen och kvaliteten hos referensmärket Bombers Original!