Damskor ASFVLT Sneakers

Upptäck skokollektionen ASFVLT Sneakers . Stort urval av storlekar och modeller ✓ Leverans rapide och garanterat bästa pris!
Fler filter

Fallande ordning

ASFVLT Sneakers

Skomärket ASFVLT lanserades i Paris 2013 och är ett franskt varumärke (cocorico).

Varumärket ASFVLT Sneakers riktar sig till "connected urbanites" som vill ta sig fram på gatorna i sin stad med lätthet, komfort och stil.

I skärningspunkten mellan sport, lyx och streetwear surfar varumärket ASFVLT på de senaste trenderna varje säsong, tolkar dem på nytt och lägger till sitt DNA: "komfort" och "detaljer" i konstruktionen.

Träningsskor ASFVLT

ASFVLT:s flaggskeppsmodeller är Chase, Speed Socks och ONSET.

Träningsskon ASFVLT Chase är tillverkad av läder och mesh som andas, med en lätt, stötdämpande phylonsula, vadderad tunga och baksida för extra komfort och en sula på 3 cm.

ASFVLT Speed Socks är tillverkad av neopren, med en ovandel i ett stycke av stretchig mesh och neopren för andningsförmåga. Ovandelen är tillverkad av en enda bit stretchmesh och neopren för bra andningsförmåga, med ett läderspänne för enkel på- och avtagning rapide och en yttersula i phylon, ett lätt och slitstarkt material.En design inspirerad av running kombinerad med en strumpas komfort och lätthet.

Modellen Speed Socks är utformad som en strumpa tillverkad av ett enda stycke neoprentyg och väger bara 220 gram. Dessutom har alla ASFVLT -modeller phylonsulor för maximal komfort och lätthet.

ASFVLT ONSET-skorna är tillverkade av läder och ventilerande mesh, med en phylonsula för stötdämpning och lätthet. Modellen har en sula på 5 cm.

ASFVLT ONSET kombinerar sport, lyx och streetwear. Varumärket distribueras på Japon och i Skandinavien, ett land som är ett riktmärke inom designvärlden.