Weekend Offender - Ny kollektion med moderiktiga och trendiga kläder

Varumärket Weekend Offender erbjuder ett brett sortiment av modiga och trendiga kläder för män. Kvalitetsprodukter som T-shirts i mycket skön bomull, eller sweatshirts och hoodies med look avslappnad chic.

Klädmärket Weekend Offender är ett tillgängligt alternativ i stil och pris på ett roligt och färgstarkt sätt. Modet på Weekend Offender är avslappnat och stilrent. Klädmärket Weekend Offender erbjuder en komplett garderob som sträcker sig från chica outfits till de mer urbana look och sportswear. Alla grunderna för herrkläder finns här.

Upptäck ett brett utbud av modeplagg i en mängd olika färger och mönster som passar varje stil och modehumör: T-shirts, skjortor, polos, jackor, tröjor och sweatshirts... Uppdatera din garderob med byxor från cargo, chino byxor, jogging, Bermuda shorts och shorts från märket Weekend Offender .

Fashionabla och trendiga plagg som kommer att passa perfekt med alla dina outfits och vardagskläder.Köp den senaste kollektionen Weekend Offender i vår Sneakin onlinebutik och dra nytta av det garanterat bästa priset.

Fler filter

Fallande ordning

Varumärkets historia Weekend Offender

Weekend Offender är ett varumärke som föddes 2004 i Londons Soho-distrikt.

Det var mötet mellan Sam Jones och RhydianPowell, de två grundarna, ursprungligen från Pays de Galles. premier ägde en modebutik som hette A2 Clothing, medan RhydianPowell studerade grafisk design.

Tillsammans startade de en basupplaga på 8 t-shirts baserade på 80- och 90-talens ungdomskultur.

Idag erbjuder varumärket Weekend Offender en komplett kollektion: stickade pullovers, polos, sweatshirts, byxor cargo, och trendiga accessoarer som kepsar, bobs, väskor och ryggsäckar.

Varumärket Weekend Offender hämtar sin inspiration från den brittiska gatukulturen: musik och ravefester, fotboll, pubar. Stilen är fräck och priserna populära.

Dess DNA är rotat i fotbolls- och musikvärlden, vilket gör det till en federativ ultra produkt inom herrmode.

Weekend OffenderPremiumvarumärket för casual chic

Weekend Offender är positionerat som ett Sportswear och Street Premium-varumärke. Varumärket Weekend Offender är mycket populärt på Angleterre och Italie och port ägs av Liam Gallagher, sångare i rockbandet Oasis, vars favoritplagg är den klassiska "Naz Jacket".

Kolla in den senaste kollektionen på Weekend Offender i vår Sneakin online shop. Stort urval av herrkläder, leverans rapide och garanterat bästa pris.