Holubar Utomhuskläder: Parkas och jackor för män och kvinnor

Upptäck kollektionen med kappor och parkas Holubar. Stort urval av storlekar och modeller ✓ Leverans rapide och garanterat bästa pris! Holubar är ett banbrytande utrustningsmärke outdoor som erbjuder tekniska, varma och vattentäta kläder i en raffinerad vintage stil.
Fler filter

Fallande ordning

Holubar märket för dunjackor och parkas outdoor

Holubar är ett varumärke som skapades i Colorado 1947. Holubar har under åren byggt upp sitt rykte hos allmänheten och etablerat sig som ett av de viktigaste nordamerikanska klädmärkena Outdoor.

Bakom varumärket Holubarstår duo,Alice och Roy Holubar.De träffades på 1930-talet på Colorado University och kunde inte hitta jackor och parkas som passade deras gemensamma passion för trädvandring. Efter kriget hittade de lager av nylon och började tillverka täcken 1946, följt av jackor i nylon och en rad vandringsväskor .

Holubar var det första varumärket i världen som kombinerade nylon (återvunnet från fallskärmsdukar) med dun i sovsäckar .

På 1980-talet blev Holubar en stor succé tack vare de färgglada dunjackorna. Detamerikanska varumärket gick inte obemärkt förbi i skidbackarna. På den tiden var dessa dunjackor oumbärliga: de var ett måste för att komplettera din vintergarderob från 80-talet look.

Märket Holubar startade i en blygsam verkstad och sedan i en liten butik i Boulder, det amerikanska sportmeckat outdoor i Colorado.Idag är Boulder en av varumärkets flaggskeppsmodeller. Boulder-kappan Holubar tillverk adespåorigine för den amerikanska armén på 1960-talet och är ettikoniskt plagg som måste finnas i varje mans garderob .

Idag är Holubar Mountaineering ett världsberömt varumärke med internationell räck vidd.

Holubaroutdoor, det ikoniska amerikanska varumärket, gör comeback.

År 2010 tog Alberto Raengo (tidigareBlauer och RefrigiWear), en italienare med passion för textil ochoutdoor, över varumärket för att ge det ett nytt liv. Idag distribueras kollektionen av 500 återförsäljare över hela världen, och vi är stolta över att distribuera detta ikoniska varumärke outdoor på Sneakin.fr.

Visste du att märket firar 70-årsjubileum i år? För den nya säsongen uppdaterar varumärket Holubar ram den ikoniska parkasen som har skrivit dess historia, Deer Hunter, som visades på axlarna av Robert De Niro i filmen "Journey to the Edge of Hell" från 1978.

Holubar är ett premiummärke med dunjackor från 450 euro och parkas från 600 euro. Den här säsongen ska du satsa påen modern, högteknologisklook . Holubar jackor, rockar och parkas är perfekta för att lysa upp den grå vintern och hösten och samtidigt hålla värmen i en högkvalitativ produkt.