Klädtrender Le Coq Sportif för män och kvinnor

Upptäck klädkollektionen Le Coq Sportif? Le Coq Made in France finns på Sneakin. Vi erbjuder dig de senaste sportkläderna och lifestyle för alla som älskar den franska känslan.

Upptäck ett brett urval av kläder Le Coq Sportif : T-shirts, tröjor, jackor och byxor Jogging, för män, kvinnor och barn finns i olika storlekar och till de bästa priserna!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Le Coq Sportif ett franskt varumärke sportswear i 140 år

I sin textilverkstad bestämde sig sportentusiasten Émile Camuset för att tillverka jerseytröjor till sina cykel-, fotbolls- och rugbyvänner. Utan att veta om det lade han grunden till ett varumärke som skulle bli legendariskt i takt med att de idrottsepos som det åtföljde utvecklades.

140 år senare är le coq sportif känt för sin expertis inom sportkläder, skor och accessoarer. Deras 140-åriga erfarenhet inom sportens värld har gett dem en oöverträffad expertis och genuin legitimitet.

Idrottens värld har alltid inspirerat till skapandet av deras produkter. Att skapa produkter för elitidrottare har alltid varit challenge.

Sportkläder och lifestyle Le Coq Sportif

Än idag är det denna esprit som ligger till grund för deras produktfilosofi. Deras produkter är som deras varumärke, enkla och tidlösa, och har blivit en symbol för LCS arv (Le Coq Sportif).

Le Coqsmodekollektioner är sportigalook men alltid avvägda och elegantagant, med ganska klassiska men subtila färger.Motiven ligger någonstans mellan modern minimalism och retro enkelhet och ger en välkommen touch av vintage till alla outfits.

Denna mellantingsstil, som ligger helt rätt i tiden, ger stor frihet i klädvalet. Coq Sportif-plagg, från t-shirts till sweatshirts zippé, har ofta en omsorgsfull känsla för detaljer och textur: ok i filtlook, logotyp i läder, trikåfärgade sömmar osv.