Kollektion Sixth June för män och kvinnor

Upptäck den nya kollektionen av tees, sweatshirts och cargo byxor från Sixth June. Det franska varumärket streetwear har blivit ett måste.
Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2

Upptäck streetwear mode för män och kvinnor

Långt innan Instagram blev världens största inflytande visste vi att streetwear återföddes varje dag i städerna. Denna trend, som bekräftats av unga människor och ingen annanautres, finns i kollektionerna Fashion & Streetwear från varumärket Sixth June . 10 år senare är den fortfarande den främsta inspirationskällan för det franska varumärket.

Sixth June föddes ur ungdomens energi och dess förmåga att återuppfinna mode, remixa och kombinera. Visste du att Sixth June skapades den 6 juni 2008, därav namnet nom. Det är ett franskt varumärke med säte i Paris.

Huvtröjan, varumärkets ikoniska plagg Sixth June

Huvtröjan är det viktigaste klädesplagg som har återkommit under de senaste tio åren, och det är inget anekdotiskt med det... För nuförtiden är allt streetwear. Varumärket Sixth June har förstått detta. De var de första att se trenden i streetwear i France, och att denna trend snabbt skulle bli normen för alla mode- och urbana varumärken.

Från lyx, till designer, till mer populära varumärken, streetwear inspirerar alla eftersom det är på sin topp. Sixth June har varit i framkant av denna trend. Idag driver varumärket Sixth June streetwear mode framåt samtidigt som det demokratiserar det.

Sixth June är ett varumärke för Early Adpoters!

På bara några år har det trendiga varumärket streetwear blivit ett måste för unga människor. Denna nya generation uppskattar kvaliteten på de urbana kläder som erbjuds, stilen och även priset.

160 plagg per kollektion och 4 kollektioner per år. Denna linjekonstruktion tillfredsställer unga människors mycket krävande klädönskemål och deras behov av ständig förnyelse. Klädkollektionerna Sixth June är utformade på följande sätt: 20% avantgarde, 50% effektiv minimalism och 30% tidlösa klassiker.

" Streetwear For Everyone" skulle kunna vara varumärkets slogan Sixth June.

Sixth June ett trendigt, urbant och originellt varumärke

streetwear har alltid handlat om att hävda en annorlunda, självsäker livsstil, i ständig hybridisering. Det sammanför alla kulturer som fötts på gatan ofta med en hel del extravagans: skateboard, punk, rock, rap, trap, alla världar utbyter koder för att skapa nya som är allt mer originella och överraskande.

På Sixth June försöker vi inte försköna saker, varumärket streetwear vill ge den verkliga vision av vad som händer just nu, med en verklig önskan att demokratisera UrbanWear, eftersom Gen Z inte förlåter förfalskningar.

Här är ett urbant ready-to-wear-märke som fångar uppmärksamheten tack vare sin originalitet, särskilt med sinaöverdimensionerade eller asymmetriska skärningar, Sixth June bryter mot klassisk stil och erbjuder ett brett urval av produkter, alla lika originella och unika som nästa autres. Ett annorlunda varumärke som är mycket populärt inom streetkulturen.

Idag riktar sig varumärket streetwear och urban Sixth June till både män och kvinnor. Alla uppskattar de senaste moderiktiga outfitbitarna, liksom tidlösa basplagg som sweatshirts, hoodies, t-shirts, jeans, cargo byxor, joggingbyxor, eller tactital jackor. Så att alla kan skapa sin egen "perfekta mix" till bästa pris. Kvinnor älskar Sixth June för de kläder som erbjuds. Känsliga kvinnor som vill ha ett brett utbud av originella, banbrytande stilar uppskattar de senaste modetrenderna som skapats av Sixth June.

Varumärket Sixth June distribueras av Urban Outfitters, Asos och, naturligtvis, Sneakin.fr.

Hitta ett brett utbud av urbana kläder och streetwear till de bästa priserna!