Kläder Nudie Jeans för män och kvinnor till bästa pris

Upptäck den nya kollektionen av t-shirts, sweatshirts och denim : jeans shorts och jackor i jeans från Pepe Jeans. Det urbana denimmärket lifestyle har varit ett måste i många år.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Nudie Jeans Det ekologiskt ansvarsfulla, GOTS-certifierade varumärket Jeans

Nudie Jeans grundades i Göteborg 2001 av Maria Erix och Joakim Levin.

Idén bakom Nudie Jeans var tydlig redan från början: paret ville skapa ett varumärke med jeans tillverkat av 100% ekologisk bomull. Idag sträcker sig dock företagets arbete långt utöver att tillverka kläder.

Från dag premier har företagets viktigaste differentierande faktor varit dess värderingar. Varumärkets kärnvärden är miljömedvetenhet och mänskliga rättigheter. Företaget har vuxit från en liten fabrik som tillverkade jeans med hjälp av miljövänliga material till en av pionjärerna inom hållbart mode på mondial.

Engagemanget för miljön blir alltmer närvarande i modevärlden och Nudie Jeans har blivit en representant för hållbara kläder.

Modebranschen är en av de branscher som är mest medveten om behovet av en hållbar utveckling. Faktum är att det finns många varumärken som strävar efter att lämna ett minimalt miljöavtryck empreinte. Ett av de varumärken som är mest engagerade i hållbarhet och miljöskydd är det svenska varumärket Nudie Jeans.

En ny vision denim med Jeans Nudie Jeans

Nudie Jeans är ett varumärke som specialiserat sig på tillverkning av denim, ett hållbart bomullstyg. Detta tyg har blivit ett branschriktmärke vid tillverkningen av jeans över hela världen. Resultatet är jeans byxor i olika nyanser av blått, medan insidan av byxorna förblir vit.

En av de grundläggande egenskaperna hos jeans från Nudie Jeans är att det, tack vare användningen av slitstarka material som denim, är slitstarkt och tåligt, samt att det är ett tyg som kan anpassas till olika förändringar. jeans är också ett plagg med ett mycket brett användningsområde, eftersom det kan täcka ett bredare åldersspann, från barn eller unga konsumenter till äldre personer. jeans NUDIE JEANS är designade för att port användas under lång tid. Tack vare deras design och komponenter blir deras kläder din andra hud. jeans Nudie Jeans är tillverkade av 100 % ekologisk bomull och är nu en del av den "gröna" modetrenden.

Sneakin har olika nyanser av NUDIE JEANS Lean Dean byxor i stretchdenim för ökad komfort. Patches ingår för att komplettera byxorna och ge dem ett mervärde. Byxorna jeans Rumbling Blues sticker också ut, de har behandlats med nötningsteknik så att vita sömmar framträder, vilket tillsammans med blå inslag i mörka och ljusa toner ger en mycket modern ensemble. I Thin Finn-serien ingår smala byxor i bomull och polyester med en något avsmalnande benöppning. NUDIE JEANS har länge koncentrerat sin produktion till jeans denim, men har utökat sitt sortiment tillautres olika typer av accessoarer och lifestyle kläder för dam och herr.

All produktion av jeans i ekologisk denim sker på Italie. Det svenska varumärket föddes ur ett behov av att göra ett annorlunda plagg på denimmarknaden. Varumärket vill att dess produkter ska bidra till respekt för miljön och ha en minimal påverkan på den. Det är ett revolutionerande varumärke eftersom det har ett utrymme för att reparera sina skadade produkter.

Nudie Jeans - Ett modernt företag som är medvetet om miljöfrågor

Idag är Nudie Jeans ett av världens ledande varumärken för miljövänliga fritidskläder. Även om grundarnas ursprungliga projekt var att fokusera på jeans, erbjuder de nu alla typer av kläder. Skjortor, kappor, shorts, t-shirts... alla tillverkade av samma ekologiska material.

Förutom sina egna reparationsverkstäder har det nordiska varumärket samarbetat medautres företag för att tillhandahålla liknande tjänster. Med dessa partnervarumärken sträcker sig port ee till Danemark och France samt till olika städer i de länder vi har besökt.

Utöver den kommersiella arenan har Nudie Jeans också utökat sin port ee till miljösektorn. I december 2020 samarbetade varumärket med FN:s organisation för industriell utveckling (UNIDO) som en del av ett storskaligt återvinningsprojekt.

Detta är ett projekt i två faser. I den första fasen kombineras par av begagnade jeans med ny denim för att tillverka nytt tyg. Den andra fasen handlar om att utveckla ett program för återvinning av postindustriell denim.

Varumärken som Nudie Jeans är ett bra exempel på hur mode och framgång kan kombineras med miljömedvetenhet.