Le Temps des Cerises. Toppen av jeans skinnjackor och perfectos för dam och herr

Le Temps des CerisesOm du är kvinna eller man, unna dig vårt urval av jeans för kvinnor och män i alla skärningar och färger, skinny, slim och regular, till de bästa priserna!
Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Le Temps des Cerises en historia av jeans sedan 1998

Le Temps des cerises är ett franskt klädmärke som huvudsakligen tillverkar jeans och accessoarer, och nu även läderkläder.

I 20 år har varumärket met lagt all sin passion i materialet, med löfte om inte bara perfekta snitt och autentiska effekter, utan också en ansvarsfull inställning till även de minsta detaljerna...

Varumärket skapades i Marseille 1998. Huvudlinjen är vintage, med ett DNA jeans, som har utvecklat ett sortiment av textilier baserade på denimens koder och tillverkningstekniker.

jeans skapades mellan Marseille och Genua, i Italie, där garnet färgades indigo, därav Genuablått som blev "Blue Jeans".

Tyget vävdes sedan i Nîmes, därav Nîmes-tyget som blev känt som "Denim".

Le Temps des Cerises klär kvinnor och män med stil, tack vare ready-to-wear som återuppfinner sig själv.
Kollektionerna surfar på trenderna samtidigt som de gör ett statement. Sedanorigine har det franska varumärket varit tvunget att utveckla ett sortiment av textilier som bygger på jeans:s koder och tillverkningstekniker.

Jeans som håller vad den lovar

jeans är ett eftertraktat objekt, men också ett praktiskt taget oändligt medium för omtolkning. Att bära jeans innebär att uttrycka sin olikhet, att bekräfta sin karaktär, men också sin förmåga att integrera kulturella koder.

Denimtygerna som används av varumärket Le Temps des Cerises tillverkas i de bästa fabrikerna i Italie, och sömtråden och de vävda etiketterna kommer också frånItalie.

Jacrons, läderetiketter som fästs på baksidan av jeans midjeband, tillverkas och behandlas i Espagne med italienskt läder.

Varumärket ägnar särskild uppmärksamhet åt att arbeta med tillverkningsanläggningar som respekterar sociala och miljömässiga standarder.

Sourcing är ett viktigt steg för att skapa jeans kvalitetsprodukter. Varumärket är mycket noga med att välja tyger i toppklass, samtidigt som man håller ett överkomligt pris.

"Under de senaste 20 åren har vi lagt all vår passion i tyget, och vårt löfte stannar inte vid perfekta jeans snitt och autentiska tvättar, vi tar ansvar även för de minsta detaljerna ..." Lyllian Richardière

Le Temps des Cerises Lyllian Richardière följer årstiderna och erbjuder unika, trendiga plagg. Varumärket ligger i framkant av modet och är ständigt innovativt för att förbättra din garderob, vinter eller sommar, och klä dig för varje ögonblick på dagen.

De olika typerna av jeansLe Temps des Cerises för kvinnor och män

De mest populära modellerna för kvinnor på jeans är "Pulp", "Power" och "Boyfit".

  • Modell Pulp: Stretchmaterial med push-up och skulpterande effekt. Det är garantin för en "vacker rumpa" med push-up effekten och idealiskt placerade bakfickor. jeans Pulp passar alla kroppsformer, oavsett om du är smal eller rund, kort eller lång!
  • Power-modell: Komforttyg med lös effekt på höfterna, något tajtare ben, boyfriendskärning, 100% bekväm denim. Denna jeans är en stor hit bland kvinnor, så välj en trendig look! Detta är den mest glamorösa versionen av jeans som du kan stjäla från din pojkvän. Den kan bäras på höfterna eller med hög midja. Den är perfekt för alla, oavsett om du är smal, frodig, lång eller kort.
  • Boyfit-modell: Ett mycket stretchigt, skulpterande tyg med en andra-hudseffekt, det här är denim som inte tappar formen. Denna modell från jeans formar dina kurvor perfekt tack vare det stretchiga och extremt sköna tyget. den kommer inte att tappa formen!

Blå Jogg och 700/11 är de två oumbärliga modellerna för män.

  • Blue Jogg: jeans är lika bekväm som en jogging. Extrem komfort med ett innovativt och revolutionerande tyg. Blue Jogg är tillverkad av ett hybridtyg, en blandning av denim och jogging, och har samma stil och utseende som jeans och erbjuder oöverträffad rörelsefrihet. Idealisk för resor.
  • Modell 700/11: Stretchmaterial med smal passform och lätt avsmalnande ben. Det här är ett par jeans som passar ihop. Det är bästsäljaren att ha i garderoben! En bekväm jeans med oslagbar stil och look som passar både långa och korta män.

Le Temps des Cerises Kunskap från Medelhavet

Le Temps des Cerises föddes i hjärtat av Medelhavsområdet, denimens vagga.

Varumärket skapades av en sann blå tygentusiast och har kunnat bevara sitt unika kunnande i tillverkningen av jeans och har utvecklat sina egna recept för point -tvätten.

Idag har Le Temps des Cerises etablerat sig som specialist på JEANS för "vackra bottnar"!

Varumärket har blivit ett verkligt riktmärke tack vare sina rebelliskaesprit -kollektioner. Le Temps des Cerises uttrycker en atmosfär av förförelse och avslappnadhet genom sina kollektioner.

En viss nonchalans förmedlas genom easy wear, mode som är lika rockigt som det är bekvämt, och chic under alla omständigheter.

Mer än en sinnesstämningesprit, det franska varumärket jeans förmedlar en livskonst där delande är kärnan i relationer. Resor inspirerar och formar deras inspiration. Friheten att vara sig själv och att leva i harmoni är kärnan i deras motivation.

Läderjackor, Perfecto Le temps des cerises för kvinnor

Tack vare Le Temps des Cerises kan du ändra din stil så att den passar dina önskemål och utan att göra avkall på dig själv genom att anta en glamorös, modern, chic och resolut stilfull look.