Billybelt Modekläder och accessoarer för män

Fler filter

Fallande ordning

Billybelt enkla, rena och färgstarka kläder för män

"Allt måste vara vackert och förbli så över tid" är mottot för det franska accessoar- och klädmärket BILLYBELT.

BILLYBELT är och kommer att förbli tidlöst. Det innebär att vi frigör oss från tiden och samtidigt förblir förankrade i nuet, en neutralitet som kan återspegla vår kreativitet. Och det betyder att engage håller saker enkla på ett sätt som tilltalar ett brett spektrum av män och kvinnor som vill bära mindre, bära det bättre och framför allt bära vad de gillar.

Tidlöshet är ett brett begrepp, och dess bredd har återigen väglett och inspirerat oss för denna höst-/vinterkollektion, som erbjuder dig 14 nya kreationer och 80 variationer på en mängd olika referenser.

Kollektionen BILLYBELT är tidlös i sin stil och tidlös i sitt utbud. Så länge lagret räcker kan du alltid hitta produkterna hos våra återförsäljare eller på vår webbplats. Uppdelningen mellan nya och gamla kollektioner finns inte på BILLYBELT.

Historik och värderingar för kläd- och accessoarmärket BILLYBELT

BILLYBELT är en designer som strävar efter att erbjuda enkla kläder och accessoarer port med rena linjer, sober design, förfinade material och användarvänlighet. Kollektionerna fokuserar på det väsentliga, där varje kategori har en unik modell och dess många variationer, som alla gör
till vad det är.

Med enkla accessoarer och plagg med subtila moderna inslag ger BILLYBELT dig ett urval av tidlösa, strömlinjeformade stilar uppfriskade av dagens modekoder. Det är långt ifrån varumärket att erbjuda dig avantgardistisk design eller moderna färger som kommer att störa din stil och smak. Tvärtom är BILLYBELT ett varumärke som met ställer sin kreativitet till förfogande för din nuvarande stil och ger den ett nytt liv med en tidlös, trendig detalj.

Samtid är ett tillståndesprit som formar BILLYBELT kollektioner och uppmuntrar till att skapa accessoarer och kläder som ligger i linje med de viktigaste trenderna i vår tid, särskilt ekologi.

BILLYBELT Vi vill bli en aktör inom "slow fashion" och "konsumera mindre för att konsumera bättre". Detta återspeglas i våra kollektioner, som inkluderar användning av ansvarsfulla material (ekologisk bomull, återvunnet material etc.), produktion i ansvarsfulla kvantiteter, sällsynt försäljning utan marknadsföringssyfte och ingen organiserad privat försäljning.

Sortimentet BILLYBELT uppfyller också många kvalitetskrav, vilket gör det hållbart över tid.

Visste du att

BILLYBELT har sitt säte i Hauts-de-France. Varumärket har funnits i Bondues, en stad i Lilles storstadsområde, sedan 2012.

BILLYBELT har tagit med pirayan i sin logotyp eftersom den är ett av de enda djur som har klarat tidens tand sedan förhistorisk tid.
Alla känner till pirayan, som kombinerar nykterhet och robusthet. Men precis som våra produktsortiment utvecklas och moderniseras den ständigt.

ILLYBELT har som mål att bli riktmärket för dagens accessoarer och ready-to-wear. Kvaliteten på våra accessoarer och kläder BILLYBELT förblir tillgänglig för män och kvinnor som vill fullända sin stil.Med intuitionen och hjärtat hos två bröder från Lille, Quentin och Jean Baptiste GAVEAU, vill varumärket gå framåt, utvecklas och bestå samtidigt som det respekterar sina koder och värderingar.