Bons Baisers de Paname Sneakers dammode till bästa pris

Märket skor Bons Baisers de Paname finns på Sneakin. Hitta alla de senaste modellerna av sneakers Bons Baisers de Paname i vår onlinebutik: Bons Baisers de Paname Simone-French Kiss, Bons Baisers de Paname, Betty-Glitter, Bons Baisers de Paname Simone-Love Always.

Alla Sneakers Bons Baisers de Paname , för kvinnor finns i olika storlekar, många färger och alltid till bästa pris!

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Bons Baisers de Paname Isabelle Ye: det franska damskomärket med parisisk inspiration

2016 fick den franska sko- och accessoardesignern Isabelle Ye idén att anta utmaningen att återuppfinna den legendariska bilden av Parisienne-kvinnan genom ljusa, lekfulla, roliga och färgglada skor. Några skisser och en kollektion senare var Bons Baisers de Paname född. Grundaren Isabelle lärde sig sitt yrke hos haute couture-märken och idag designas alla hennes kollektioner i hennes designstudio i Paris tredje arrondissement.

sneakers Bons Baisers de Paname för kvinnor med en stark personlighet

Skorna Bons Baisers de Paname beskrivs träffande som "skapade för att port skrivas som du skulle skriva ett vykort - instinktivt, med ett leende och med tanke på alla saker du verkligen älskar". Skorna Bons Baisers de Paname är också precis det, en kombination av allt vi alla älskar. Här finns glans, glitter, djurmönster och alla färger man kan önska sig.

Damskor i Parisromantikens tecken!

Fräscha och med detaljer att förälska sig i förmedlar skorna Bons Baisers de Paname en glad atmosfär och får oss att känna oss riktigt vackra. Deras symboliska röda läppar är en unik och färgstark kärleksförklaring. Inspirerad av det romantiska "je ne sais quoi" och elegant i Paris som hon älskar så mycket, föreställer sig Isabelle skor med en rolig och nyckfull touch, för kvinnor som inte tar sig själva på för stort allvar.

Träningsskor är en kollektion i sig, och vår Sneakin online shop är full av träningsskor med snörning och kardborreband, alla med olika färger, text och illustrationer. Varumärket har till och med en skokollektion i samarbete med Barbie. Ja, Barbie!

Mode designat för fria, uppfyllda kvinnor

Deras skor är designade för kvinnor som inte tar sig själva på för stort allvar och är gjorda för dans, eftermiddagspromenader och spring i stan (oavsett om det är i Paris eller någon annanstans!). Om du, som många av oss, har letat i flera år efter det perfekta paret vita sneakers som passar till både blommiga minikjolar och avklippta jeans, kanske du hittar det här.

Upptäck Bons Baisers de Paname:s kollektioner av skor, accessoarer och ready-to-wear här på Sneakin.