Hummel - Klädkollektion för män

Upptäck kollektionen med herrkläder Hummel. Träningstoppar och skjortor, t-shirts och sweatshirts, inte att förglömma lifestyle artiklar inspirerade av de senaste trenderna. Varumärket hummel är tillbaka med en smäll, särskilt med den nya Hummel "Mister V"-kollektionen.
Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Det danska varumärket Sport & Lifestyle Hummel

Det danska varumärket hummel, som grundades 1923 av Albert Ludwig Messmer, har en lång historia av att skapa sportkläder, ett kunnande som lätt återspeglas i dagens modekollektioner. Under årens lopp har varumärket med chevrons blivit en välkänd tillverkare av sportutrustning, mycket uppskattad av idrottsmän och kvinnor. Hummel är känt som specialisten på handbolls- och fotbollsskor.

Idag erbjuder varumärket Hummel sportiga silhuetter och en look som alltid är mycket modern. Varumärketrise kännetecknas av rena linjer och en passion för trendiga look. Visste du att rapparen och artisten Mister V har blivit premier ambassadör för märket Hummel.

Varumärket Hummel är riktigt framgångsrikt tack vare retro och moderna trender som ger det en cool urban stil med en sportig touch.

Hummel Sportkläder för män

Hitta de senaste kollektionerna av sportkläder för män på Sneakin.co.uk. Varje säsong presenterar det danska varumärket Hummel nya modeller av t-shirts, sweatshirts, träningsoveraller och ett brett urval av Sneakers.

Tack vare designen på hummel är det enkelt att mixa och matcha med alla stilar... det finns något för alla! Hitta sportkläderna som passar just dig: lifestyle sportkläder, mode och skor. Alla de senaste produkterna från Hummel Men's finns online. Stort urval av modeller och storlekar till de bästa priserna!