Teva Skor, stövlar och sandaler till bästa pris

Fler filter

Fallande ordning

TEVA märket för skor, vandringssandaler och barfotaskor

Teva Teva grundades 1984 och är det banbrytande skomärket outdoor.

På jakt efter ett sätt att hindra sandaler från att flyta medströms i Grand Canyon, fäste en påhittig flodguide två kardborreband på ett par gamla flip-flops, och så föddes Teva.

Visste du att? Teva produkter säljs i över 40 länder världen över.

TEVAmiljöansvariga produkter för att minska miljöpåverkanempreinte

Varumärket Teva ärengage engagerat i att minska mängden plast!

Sedan 2020 har 100% av varumärkets emblematiska nyckelband tillverkats av återvunnen plast med REPREVE®-garn. Detta innebär att över 9 miljoner plastflaskor inte längre behöver slängas utan kan återanvändas för att tillverka sandaler.

Förutom återvunna remmar letar varumärket också efter hållbara alternativ till huvudmaterialen och minskar sin vattenförbrukning och sitt förpackningsavfall. Och detta är bara början.

På jakt efter skönhet på nya platser, från vattenflaskor till plastdelar.

172 ton använda plastflaskor rengörs, krossas och förvandlas till små tabletter. Det är över 150 000 kilo plast som inte kommer att hamna i havet eller i havssköldpaddornas munnar.

Omvandling av plastavfall till tyg Teva.

Pelletsen rengörs, förbereds och spinns. Den resulterande tråden vävs sedan för att skapa det slitstarka ultra tyget som används i skor.

8 000 kilometer tyg, för att vara exakt. Det motsvarar en vandring längs Pacific Crest Trail från Mexique till Canada och tillbaka.

Och remmarna i canvas är länken mellan sandalerna och fötterna.

Från och med 2020 tillverkas alla polyesterband av miljontals återanvända plastflaskor, vilket minskar beroendet av ny plast. Avfall som förorenar planeten omvandlas till något som hjälper världen.