Sandqvist ryggsäckar, väskor och tillbehör

Upptäck den senaste kollektionen av ryggsäckar Sandqvist och accessoarer. Noggrant utvalda modeller ✓ Leverans rapide och garanterat bästa pris!
Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sandqvistdet skandinaviska varumärket för ryggsäckar och accessoarer

Varumärket Sandqvist grundades i Stockholm, Sverige, 2004 av Anton Sandqvist. Tillsammans med sin bror Daniel. Det nordiska landskapet med sina skogar, floder, stora obefolkade områden och urbana livsstil har alltid varit deras främsta inspirationskälla. Därför är Sandqvist:s design enkel, funktionell och vacker, med ett tydligt svenskt arv.

Ryggsäcksvarumärket Sandqvist är känt för att erbjuda minimalistisk design och funktionella ryggsäckar. Allt detta uppnås genom hållbar produktion, baserad på respekt för miljön i alla lägen, utan att kompromissa med estetiken.

Det nordiska landskapet med sina skogar, floder, stora obefolkade områden och urbana livsstil har alltid varit den främsta inspirationskällan för varumärket Sandqvist. Som ett resultat är Sandqvist:s design enkel, funktionell och vacker, med ett tydligt svenskt arv.

De tre grundarna är trogna sina skandinaviska rötter och tror fortfarande på svenska värderingar: hållbarhet och respekt för miljön, högkvalitativ design och kompromisslös funktionalitet.

Sandqvist väskor och ryggsäckar är gjorda för att hålla!

Skandinavisk väskdesign har inte bara erövrat den nordligaste delen av världen, utan hela Europa. Ryggsäckarna och väskorna för business och fritid på Sandqvist kommer från Sverige och har en förförisk nordisk charm och slitstarka material som inte bara får friluftsentusiasternas hjärtan att slå snabbare.

Sortimentet av väskor på Sandqvist är lika varierat som det svenska landskapet! Det hela började med funktionella laptopväskor i gediget linne och läderspännen - två element som fortfarande är en viktig del av Sandqvist väskor.

Fans av läderväskor kommer att bli glada över att upptäcka portföljer, ryggsäckar och handväskor för kvinnor från Sandqvist, som passar till alla outfits tack vare sin minimalistiska stil.

Urban-serien Outdoor, med sina ryggsäckar och affärsväskor, passar, som namnet nom antyder, både naturälskare och stadsbor som föredrar en avslappnad stil. Särskilt Corduras slitstyrka gör Sandqvist Urban Outdoor till en stabil följeslagare i alla väder.

På Sandqvist hittar du en svensk kvalitetsprodukt som talar språket för modern underskattning. Inom affärssektorn erbjuder Sandqvist alternativ till den klassiska läderportföljen, eftersom de är lika funktionella samtidigt som de uttrycker avslappnad professionalism.

Väskorna från Sandqvist är moderna, funktionella och urbana, med ett tydligt svenskt arv.

Ryggsäck Sandqvist Bernt: det skandinaviska varumärkets flaggskeppsmodell.

Det skandinaviska varumärkets flaggskeppsryggsäck är modellen BERNT.

Ryggsäcken Bernt är en robust, funktionell väska tillverkad av slitstark, vattenavvisande EcoMade Cordura®(Påorigine användes Cordura® för militärkläder. Dess motståndskraft mot nötning är upp till 3 gånger större än normalt nylon ). På väskans baksida finns ett fack för en 13" laptop, åtkomligt från utsidan. På framsidan finns en blixtlåsförsedd ficka för mobiltelefon, plånbok eller glasögon.

Precis som en vandringsryggsäck har den kompressionsremmar för att minska volymen. Det finns externa fickor på båda sidor och en rullstängning som håller dina tillhörigheter torra . De många fickorna gör den till den perfekta ryggsäcken för en dags arbete eller en promenad.

Detaljerad sammansättning: 100% Cordura® EcoMade polyester

  • Volym: 21 L
  • Höjd: 45 - 65 cm / Bredd: 27 cm / Djup: 18 cm
  • 13" fack för laptop
  • Sidofack zipp
  • Olika innerfickor
  • Främre ficka

Det ärenkelt att underhålla din väska Sandqvist: Doppa den i ljummet vatten och använd en svamp/borste för att ta bort fläckar med ett lämpligt rengöringsmedel. Låt sedan väskan lufttorka.

Visste du att?

Sandqvist erbjuder en återvinningstjänst för använda påsar. De kallar det "Recollection". Principen är mycket enkel: om din väska är trasig kan du få den reparerad i en av deras verkstäder.

Upptäck ett brett urval av ryggsäckar, resväskor och tillbehör från Sandqvist!